“Вакцинація – це відповідальний і свідомий крок. Я і моя родина його зробили”, - Сергій Моргунов закликав вінничан вакцинуватись 

Політик зазначив, що його особисто, як голову громади у якій мешкає 400 тисяч людей, дуже турбує питання корнавірусу та протидії йому. Оскільки це питання не лише особистого захисту, а й захисту громади.    
  
“Півтора року тому людство зустрілось з новим страшним викликом. Давайте згадаємо, як наша країна прожила цей період: медична сфера на межі колапсу, два локдауни, зупинки транспорту, зупинки підприємств”, - зазначив Сергій Моргунов. 

Мер застерігає, що восени все може повертатися.  

“Падіння економіки: скорочення на заводах, закриті магазини, кафе, ринки, інші заклади. Всі сидять вдома. Діти також. І вони позбавлені живого спілкування, бо школи теж на карантині. І Вінниця це теж пережила. Найгірше в тому, що цієї осені все може знову повторитись. Але вихід є. Це вакцинація. Щеплення значно збільшує шанси не захворіти і мінімізує ризик госпіталізації”, - пише мер. 

“Вінниця першою розробила протокол лікування від ковіду. І я дуже хочу, щоб саме Вінниця була першим обласним центром з колективним імунітетом від коронавірусної хвороби.  Вакцинація – це відповідальний і свідомий крок. Я і моя родина його зробили”, - зазначає очільник міста. 


Переглядів: 2429
Поширень: 1

Останні новини