У Вінниці пройде МіжНародний ВІННИЦіЯнський кінофестиваль

У Вінниці 10 вересня, на передодні Дня міста, пройде традиційний МіжНародний ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно. Темою цьогорічного XV фестиваль стане відзначення 25-річчя “Шоу довгоносиків”. Цього року захід розпочнеться о 18:30 на Майдані Незалежності. Організатори заходу обіцяють багато цікавого та чимало зіркових гостей.
Повідомляє сайт Вінницької міської ради.
Переможців фестивалю відзначатимуть у таких номінаціях: «Шорт, побери», «Анімація», «Музичний кліп» та «Реклама». Цього року оргкомітет визначив вісім робіт, які змагатимуться у фіналі. Це відеороботи з України, Німеччини, Франції, США, Канади, Африки, Румунії. Ознайомитись детально з роботами можна за посиланням http://www.vinnician.org/.


«На майдані Незалежності відбудеться урочиста церемонія нагородження. Головна нагорода фестивалю – «Золотий Летючий Слон», авторство якої належить нашим давнім партнерам – ювелірній компанії «Діадема». Ведучими запрошені Віктор Андрієнко, Василь Бендас та Валентин Опалєв. До них приєднаються дует «Володимир і Великий» (Вар'яти шоу), Аркадій Гарцман, Лесик Сам, Олег Філімонов, Ян Левінзон та Євген Чепурняк. А під кінець церемонії нагородження для усі присутніх виступить гурт «Лесик і Карпо»,

- повідомив координатор проєкту ВІННИЦіЯнський фестиваль комедійного і пародійного кіно Євген Майданик.


Церемонію нагородження буде транслюватись у прямому ефірі в мережі Інтернет за посиланням: http://www.vinnician.org/



Переглядів: 3227
Поширень: 1

Останні новини