У місті пройде фестиваль вінницької гастрокультури

У Вінниці на півострові Бригантина пройде вперше фестиваль вінницької гастрокультури “ПроСало і доСАЛА”. Святкування буде проходити 9-10 жовтня.
Про це повідомили на офіційному сайті Вінницька міської ради.
У рамках фестивалю буде кілька локацій традиційної вінницької кухні, лекції та презентації для гостей фестивалю, розваги для дітей, майстер-класи та концертна програма.


«ПроСАЛО і доСАЛА» - новий смачний проєкт у нашому місті. Разом з подільською кухнею ми популяризуємо і Вінницю як туристичний бренд. І гастроподії лише підсилюють імідж міста як центру гастрономічної культури”,

- розповів Сергій Моргунов.
Організаторами нового фестивалю “проСАЛО і доСАЛА” стали Вінницька асоціація гостинності “ХлібСіль”, Клуб подільської кухні, Вінницька міська рада.


«Деталі програми ще допрацьовуються. Головне, щоб епідеміологічна ситуація дозволила нам разом з партнерами провести цей колоритний фест. І гості свята могли привезти додому смачні враження і сувеніри. У всьому світі гастрофестивалі збирають тисячі людей, а міста, де вони проходять, отримують нові можливості. Вінниця може використати цей досвід для власного розвитку. Місто-магніт і є візією нашої Стратегії 3.0»,

– зазначив Сергій Моргунов.



Переглядів: 2782
Поширень: 1

Останні новини