Зміни у програмі святкування Дня міста. Хто новий хедлайнер?

У суботу, 11 вересня, Вінниця буде відзначати День міста. Хедлайнером святкового концерту, мав бути гурт “MOZGI”, але план святкування змінився. Тому на площі Василя Стуса для віннчан виступить гурт “Бумбокс”.
Про це повідомляє Вінницька міська рада.
Святкова програма розпочнеться о 19:00 за участю зіркових гостей. Тут виступатиме гурт «Go_А». Він отримав премію Vision Music Awards за виступ на «Євробаченні-2021». Пісня «SHUM» гурту «Go_A» зайняла друге місце в чарті 50 Viral Spotify в США і стала першою україномовною піснею у світовому чарті Billboard. До того туди потрапляли лише пісні українських музикантів, виконані іноземними мовами.
Також співатиме український музикант, автор пісень та саунд-продюсер Артем Пивоваров. А у заключній частині концерту до Дня міста містян вітатиме гурт «Бумбокс». Який був переможцем національної професійної музичної премії YUNA у номінації «Найкращий гурт» у 2013 році та у номінації «За особливі досягнення в музиці» в 2019-му.
Концерт вестимуть співачка, телевізійна та радіоведуча Ольга Цибульська та відомий український ведучий Володимир Такудіс.



Переглядів: 3282
Поширень: 1

Останні новини