Аліна Гросу виступить у четвер у Вінниці з великим концертом і стильним сучасним шоу

30 вересня о 20:00 у Будинку офіцерів глядачів чекає стильне сучасне шоу, багато незабутніх сюрпризів і прем’єр!

Гарний голос, ангельська зовнішність, запаморочливі трюки на сцені, запальні пісні з нового альбому і всім відомі хіти з дитинства у новій обробці!

У Вінницю Аліна Гросу приїде з величезною командою танцюристів та музикантів.

- Це кращі музиканти нашої країни та й найближчого зарубіжжя! Не тільки клавіші, барабани, басуха і електро-гітара, але і скрипка, труба, тромбон, саксофон, кларнет! – розповідає Аліна Гросу. - Вони мій маленький оркестр і я дуже пишаюся ними. А звукач - то взагалі слів немає! Ніхто інший так само круто не зможе визвучити. До туру – лічені дні і ми вже збираємося до вас, Вінниця!

Аліна Гросу - талановита авторка-виконавиця, акторка відомих серіалів, популярна Instagram-блогерка, а після блискучої участі у шоу «Маска» - тепер ще й головна «Троянда» українського шоу-бізнесу.

З 4 років працюючи на професійній сцені, за 22 роки творчості Аліна Гросу отримала любов і підтримку мільйонів глядачів.

За час роботи на сцені, співачка випустила 7 сольних альбомів і більше 40 кліпів.

У 13 років у рамках всеукраїнського сольного туру Аліна Гросу виступила у 22 містах України.

У 16 років - з аншлагом провела перший сольний концерт у столичному Жовтневому палаці.

Будучи лауреаткою і учасницею багатьох міжнародних фестивалів і конкурсів, Аліна Гросу постійно бере участь у найпопулярніших телепроектах, музичних концертах, новорічних мюзиклах та конкурсах на головних каналах країни - від «Нової хвилі» і «Танцюю для тебе» до «Як дві краплі», «Музична платформа» і всеукраїнського відбору на конкурс «Євробачення 2013».

У 2018 році Аліна постала під новим сценічним псевдонімом GROSU, презентувавши стильний сингл «Дика».

Ребрендинг артистки супроводжувався зміною іміджу і презентацією музичної короткометражки «Дико Любила Вову», у якому Аліна Гросу постала в образі черниці. Сумарно всі частини трилогії за 2 місяці з дня прем'єри набрали 20 мільйонів переглядів на YouTube.

Сьогодні драйвові та сучасні хіти Аліни Гросу займають перші рядки у чартах, пісні активно ротуються на популярних радіостанціях України і СНД, а неординарні кліпи потрапляють у тренди YouTube.

Всі їх, починаючи від «Малиновые губы», «Вова», «Дикая», «Луна», «Голый король», «Дым», «Арестован», і до всіх відомих хітів з дитинства у новій обробці - співачка наживо виконає у Вінниці.

Окремим сюрпризом для всіх глядачів стане прем’єра нової версії суперхіта «Бджілка», що тепер звучить у стилі хіп-хоп.

- Моя «Бджілка» заслуговувала на друге життя! – каже співачка. - Я і моє покоління колись виросли на ній, але те перше звучання, якому більше 22 років, на жаль, застаріло. На концертах мене продовжували просити: «Проспівай Бджілку», - хоча пісня перестала бути органічною зі мною. Навіть багато популярних артистів, у тому числі Монатік зі своєю командою і Гена Вітер пропонували мені оновити пісню, щоб вона знову стала актуальною. Спасибі всім вам за пораду! А ще я хочу подякувати авторці першої «Бджілки» Ірині Білик за цей хіт, який став моїм квитком у шоу-бізнес. І, звісно, дякую моїй модній молодій команді, з якою ми разом працювали над новим треком!

Приходьте 30 вересня о 20:00 у Будинок офіцерів на концерт Аліни Гросу у Вінниці! Найприємніших здивувань буде чимало!

Квитки на концерт (від 220 гривень) купуйте на сайтах http://bilet.vn.ua і https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, «Магігранді», «Універмазі», Вінницькій обласній філармонії, «Мобі Дік», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101 00 63, (093)101 00 63.


Теги: концерти

Переглядів: 4039
Поширень: 2

Останні новини