Як виглядає оновлене приміщення Департаменту соціальної та молодіжної політики ОДА, яке ремонтувалось за кошти іноземної агенції

Сьогодні, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій спільно із заступником голови ОДА Ігорем Івасюком оглянули оновлене приміщення Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, який віднедавна знаходиться у приміщенні адмінбудівлі «Книжка».

Завдяки новому розташуванню, послуги Департаменту стали доступними абсолютно для всіх громадян. Важливим є те, що в новому приміщенні комфортно розмістились усі відділи Департаменту, які раніше були розташовані у різних частинах міста, і це також дає змогу громадянам отримувати послуги швидше, якісніше та у комфортних умовах. Окрім того, в приміщенні облаштовано дитячу кімнату, де відвідувачі мають змогу залишити малечу на час оформлення документів чи консультації з працівниками Департаменту.

Оглянувши оновлене приміщення Валерій Коровій зауважив: «Необхідно, аби всі департаменти і служби працювали в світлих та просторих офісах. Ми маємо забезпечити гідні умови праці для наших фахівців і відповідні умови прийому громадян, які б почували себе комфортно отримуючи ті чи інші послуги».

Як зазначила Директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна, на оновлення та оснащення нового приміщення витрачено майже 1,5 млн. грн. Кошти Департамент отримав завдяки грантовому проекту, який було подано до Турецької агенції зі співробітництва та координації (ТІКА) ще у 2015 році. Проект виграв, але у зв’язку із подіями у Туреччині, його фінансування було дещо відтерміновано.

«Попереднє приміщення Департаменту було абсолютно недоступним для людей на візках і створити там відповідні умови було неможливо. Таким чином, завдяки новому приміщенню ми маємо прозорий сучасний офіс, який спрямований на прийом громадян, надання їм якісних послуг і є доступним абсолютно для всіх людей», - наголосила Наталя Заболотна.




Переглядів: 3429
Поширень: 0

Останні новини