Ви закохаєтеся у його особливий тембр! Концерт Сергія Асафатова у неділю у Вінниці

Його дивовижний оксамитовий тембр голосу заворожує, а творчість є неповторною магічною сумішшю - лірикою, що стосується кожного!

У неділю, 10 жовтня, о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського пройде великий сольний концерт надзвичайного Сергія Асафатова.

Особлива атмосфера, найсильніші емоції, максимальна віддача та щирість, улюблені хіти і багато сюрпризів – на недільному концерті будуть вражені всі глядачі!

Обдарований музикант, автор і виконавець Сергій Асафатов віртуозно володіє різними музичними інструментами. Харизматичний співак став широко відомим під час участі у телепроєкті «Голос країни». У команді Монатіка виборов місце у суперфіналі.

Вже скоро він став номінантом премії Yuna у категорії «Відкриття року», а у 2020 році випустив сингл «Море», котрий одразу потрапив на найвищі щаблі музичних чартів. У роботі над композицією брав участь Віталій Телезин, відомий співпрацею із Земфірою, «Другою Рікою», «Океаном Ельзи» та іншими зірками сцени, а режисером кліпу став Віктор Скуратовський, у доробку якого - відео на хіти Арсена Мірзояна, Machete, «Другої Ріки».

Ще до «Голосу країні» у рідній Вінниці Сергія Асафатова добре знали, як лідера гуртів «Martovi» і, перш за все – «Jazzforacat», з яким співак закохав у себе не лише українську, а й польську публіку, успішно виступивши на телешоу «Х-Фактор 9» і польському «Mam talent».

- Моя музична історія почалася з дитячого будинку. Багато існує розмов і стереотипів про те, що люди з дитячих будинків – другого сорту, яким набагато важче чогось досягнути у житті. Тому я пішов на шоу, аби довести своїм прикладом, що все можливо. Вірте у свої мрії, йдіть до мети, незважаючи ні на що! – каже Сергій Асафатов. - У мене була мрія з самого дитинства займатися музикою. Коли я чув, що грає десь жива музика, то по тілу бігали мурашки. Потім у мене з’явилася можливість навчатися у музичному училищі. Одночасно я вчився грати на гітарі, на фортепіано, на трубі. Почав писати пісні, музику.

Після переїзду до Києва Сергій Асафатов продовжує штурм українського шоу-бізнесу й зараз бере участь у найгучніших проектах. Зокрема - влітку навіть спробував себе у ролі актора.

- Колись, дуже давно, я мріяв спробувати зіграти роль у фільмі або хоча б побачити, як відбувається весь процес зсередини. І ось моя мрія збулась! Я отримав маленьку роль у повнометражному фільмі «Смак свободи». Був щасливий попрацювати з талановитими професійними акторами і з геніальним режисером Олександром Березань. Дякую за віру в мене і можливість стати маленькою частиною такої великої і професійної команди неймовірних, талановитих людей, які так люблять, живуть і горять своєю справою, - ділиться враженнями Сергій Асафатов. - Друзі, вірте в себе і знайте, що якщо чогось дуже сильно бажаєте і про щось тихенько собі мрієте - Всесвіт обов’язково вам подарує можливість!

До 30-річчя незалежності України Сергій Асафатов разом із Арсеном Мірзояном, Pianoboy, гуртами «ТНМК», «Антитіла» та багатьма іншими популярними артистами став учасником святкового концерту «Хіт FM».

А з початком осені постав зірковим експертом масштабного вокального телешоу «Співають всі» на каналі «Україна».

- Завдяки цьому проекту я дізнався дуже багато нового і цікавого. Хвилювався разом з усіма учасниками, як ніби сам стояв на сцені! – ділиться Сергій Асафатов. - Я підтримую майже всіх учасників, але найбільше люблю - тіло коли вкривається мурахами і коли голос проникає в саму душу і в кожну клітиночку тіла.

Приходьте 10 жовтня за особливими емоціями на великий сольний концерт Сергія Асафатова у Вінниці. У неділю о 19.00 у театр імені Садовського буде багато улюблених пісень, здивувань та сюрпризів, які зігріють ваші серця!

Квитки на концерт купуйте на сайтах http://bilet.vn.ua і https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, «Магігранді», «Універмазі», Вінницькій обласній філармонії, «Мобі Дік», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».


Теги: концерти

Переглядів: 3235
Поширень: 0

Останні новини