Вінниця прийматиме всеукраїнський напівмарафон

Цієї неділі, 17 жовтня, у Вінниці пройде масовий забіг “Нова пошта напівмарафон Вінниця”. Він матиме такі дистанції – 21 км, 10 км,  5 км, 1 км, а також командний забіг на 5 км і дитячі дистанції - 500 м і 100 м. 

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Старти відбуватимуться на площі Костянтина Могилка. Напередодні, 16 жовтня, там видадуть стартові пакети учасникам. Участь у заході можлива лише після реєстрації. Подія проходитиме із суворим дотриманням карантинних вимог. За цим слідкуватимуть організатори та волонтери. 

В цьому році такі події від ініціативи NewRun уже відбулись в 11 містах України. Минулого разу напівмарафон приймала столиця. Співорганізаторами цих напівмарафонів виступає «Нова пошта». Його проведення у Вінниці підтримали міська рада та міський голова Сергій Моргунов. 

Для проведення напівмарафону організатори залучать 200 волонтерів, частина яких будуть зокрема контролювати дотримання карантинних вимог. 

Крім того, волонтери будуть допомагати 16 жовтня, напередодні самої події, проводити видачу стартових пакетів зареєстрованим учасникам. Це відбуватиметься в суботу з 12:00 до 20:00 також на площі Могилка. 

Відкриття вінницького напівмарафону 17 жовтня заплановано о 8:30. А старт відбудеться о 9:00. З деталями та регламентом заходу можна ознайомитись на сайті: https://newrun.com.ua/


Теги: забіг

Переглядів: 2869
Поширень: 1

Останні новини