Життя чоловіків – як воно є! У понеділок покажуть Георгій Делієв і Євген Черпурняк у Вінниці

У понеділок, 18 жовтня, о 20.00 у театрі імені Садовського пройде гучна прем’єра і єдиний показ у Вінниці комедії «Ідеальний фасон» з улюбленими зірками-легендами: очільником «Маски-Шоу» Георгієм Делієвим і відомим КВН-гумористом Євгеном Чепурняком!


Вистава, яку взявся продюсувати епатажний бізнесмен Гарік Корогодський, вперше в Україні поставлена за п'єсою сербського драматурга Володимира Джурджевича і вражає глядача будь-якого віку.
Адже вона про міцну чоловічу дружбу, кохання і ревнощі, суперництво і помсту, успіхи і падіння, бізнес і кризу середнього віку та ще величезну кількість актуальних питань сучасності.
- Захоплюючи цікавими поворотами сюжету, комедія «Ідеальний фасон» нагадує про те, що іноді потрібно випустити пару, згадати про мрію, і, стряхнувши з неї пил - піддатися пориву! - розповідають організатори гастролей – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».


https://youtu.be/DbPeOZhQAAM


За сюжетом, вночі під Новий Рік у невеликому приватному ательє зустрічаються кравець Светіслав Шнайдер і місцевий олігарх Марко Мілун. Здається, їх нічого не пов'язує, окрім порваних штанів олігарха, які потрібно негайно зашити, адже він поспішає на вручення високої нагороди.
Але, як з'ясовується, тріснути можуть не тільки штани. Тріснути по шву може все життя. І цю діру заштопати значно важче. Особливо, якщо все шито білими нитками…

- У цій трагікомедії мінімум 5, та навіть 7! гостросюжетних романів Агати Крісті! – каже Георгій Делієв. - Як тільки я прочитав п’єсу, відразу сказав: «Женя, це шахова гра!». Це два чоловіки, два гравці, що грають у шахи, не знаючи рівень суперника.
- Причому, граючи у шахи, вони щоразу пам'ятають, що у них у рукаві ще прихована козирна карта і не одна! – додає Євген Чепурняк. - Це дійсно дуже гарна драматургія, якої зараз мало. Коли я вперше прочитав цю п'єсу, кожний поворот у сюжеті був для мене повною несподіванкою. Я навіть не помітив, як дочитав цю п'єсу до кінця. Це надзвичайно цікава комедія положень, кількість яких просто зашкалює, тримаючи глядача у постійній напрузі. Але до всього це ще й трагікомедія! Тому діапазон емоцій, які під час перегляду одержать глядачі, не просто величезний, а - безрозмірний! Кожний побачить щось своє. Може - упізнає себе, може - свого сусіда. Тому що ситуація, з однієї сторони, фантастична, але - з кожним може трапитися!

Як зазначають глядачі з інших міст, які вже встигли побачити виставу, вона настільки цікава, що 1,5 години пролітають на одному подиху.
Відгуки одноголосні – виставу варто побачити як жінкам, так і чоловікам:
«Жінки, неодмінно ведіть вашого чоловіка на «Ідеальний фасон»! Вам буде смішно, чоловікові - корисно!»
«Прем'єра «Ідеальний фасон» - вище всяких похвал! Акторська гра, світло, звук, декорації, режисура на найвищому рівні! Майже дві години була можливість приміряти на себе підлість, жадібність, заздрість, пристрасть, кохання, каяття, смиренність, марнославство, зловтіху, дріб'язковість, ненависть, співчуття, співпереживання, розуміння, прийняття і ще багато інших людських емоцій! Хвилями: від піку до самого низу й знову догори! Ти проживаєш разом з акторами від початку й до кінця. Без пафосу й патетики, а так, як воно і є у простому людському житті, де долі тісно переплетені і зв'язані!»
«Здається, вистава йде хвилин десять, настільки захоплюючі діалоги і гра акторів. За цей час вони встигнуть кілька разів помінятися ролями і викласти весь біль свого життя. І навіть майже створити окремо взятий костюм!»
«Вистава дарує можливість зануритися з головою у свято мистецтва . Десь подивитися на себе з боку через призму, що відбувається на сцені. У чомусь одержати відповіді на запитання, які гризуть роками. І безсумнівно просто відпочити,насолодившись блискучою грою двох талановитих акторів!
«Відмінна вистава! Іронічно й зворушливо, смішно і сумно.. Можна приміряти, проводити паралелі, а можна - одержувати задоволення від спостереження за реакціями зали. Сміх, шепіт коментарів і припущень... Зала прожила все дійство разом з героями. Це потрібно дивитися!»

Не пропустіть у понеділок, 18 жовтня, о 20.00 у театрі ім. Садовського прем’єру «Ідеальний фасон»! Цей вечір з улюбленими акторами неодмінно запам’ятається!
Квитки на виставу (від 280 гривень) купуйте на сайтах http://bilet.vn.ua і https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, «Магігранді», «Універмазі», Вінницькій обласній філармонії, «Мобі Дік», тур-клубі «Бідняжка».
Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101 00 63, (093)101 00 63.



Переглядів: 3016
Поширень: 0

Останні новини