Вінничан запрошують прибрати малу річку Дьогтянець

У суботу, 23 жовтня, відбудеться прибирання малої річки Дьогтянець. Мета заходу - ознайомити містян з потенціалом вінницьких водойм та показати мешканцям, що разом ми здатні доглядати за територією, створюючи привабливі простори біля струмків.
Про це повідомляє Вінницька міська рада.
Долучитись до заходу запрошують усіх охочих. Збір відбудеться на трамвайній зупинці вул. Максимовича в 11:00.
З собою варто взяти зручний одяг, а організатори заходу- Інститут розвитку міст, забезпечить усіх потрібним інвентарем.
Для учасників прибирання підготували приємні подарунки та гостинці.


Прибирання відбуваються в рамках проєкту «Малі річки Вінниці» - https://www.facebook.com/SmallRiversVinnytsia .


«Ми рухаємось послідовно до масштабної мети - стала інтеграція малих річок у міський простір. Після аналізу території вздовж Дьогтянця та обговорення проблем з активістами, ми працюємо над поліпшенням стану цього синьо-зеленого коридору. Серед заходів, якими займається Інститут розвитку міст у цьому напрямку - спільна толока на найбільш забрудненому відрізку. Ця зустріч об'єднає міські служби, небайдужих мешканців, що дозволить відчути потенціал малих річок та спільну відповідальність за їх стан»

- наголосила координаторка проєкту щодо малих річок Вінниці, керівниця відділу інфраструктурних проєктів КП «Інститут розвитку міст» Янна Чайковська.


Щоб дізнатися більше інформації про подію, можете перейти за посиланням: https://www.facebook.com/events/432277065214924



Переглядів: 2612
Поширень: 0

Останні новини