Ремонт на Данила Нечая завершується

Капітальний ремонт вулиці Данила Нечая на завершальному етапі.


Про це повідомляє Вінницька міська рада.


Роботи там проводять в комплексі: ремонт дороги, тротуару, облаштування зливової каналізації, освітлення, велодоріжок, встановлення світлофорів, камер відеоспостереження, павільйонів для зупинок громадського транспорту.


Сьогодні, 21 жовтня, з інспекцією об'єкт відвідали керівники міста та області.
Першу фазу проєкту по капітальному ремонту вулиці Данила Нечая реалізували у 2019 році – капітально відремонтували понад 1,2 км вулиці. Друга черга – на фінішній стадії. Завдяки інтенсивним роботам та стабільному фінансуванню вона буде завершена навіть раніше, ніж попередньо передбачалось.


«Якщо говорити про Старе місто, то буквально в минулому році ми фактично завершили комплексний ремонт вулиці Гальчевського. Це тротуари, освітлення, перенесли всі кабелі в землю, оновили проїжджу частину, зробили велодоріжки, нанесли відповідну розмітку, встановили камери відеоспостереження. Якщо говорити про вулицю Данила Нечая – ремонтувати цю вулицю ми почали ще у 2018 році, завершили першу чергу в 2019 році – це 1,2 км до вулиці Московської. Потім ковід не дав нам можливість більш динамічно в цьому плані рухатися. І вже у 2020-2021 році завдяки підтримці обласної державної адміністрації та обласної ради нам вдалося на умовах співфінансування 50/50 реалізувати і завершити цей проєкт»

- зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов.


Оновлюють вулицю Данила Нечая відповідно до стандартів, які вже не перший рік застосовують при реконструкції доріг: зручність інфраструктури, безпека, якість виконання робіт.


«Проєкт капітального ремонту вулиці Данила Нечая передбачає відновлення 2 км дороги, облаштування тротуарів, велодоріжок, 6 світлофорних об'єктів, 8 зупинок громадського транспорту, також встановлення камер відеоспостереження. Тут вже висаджено 73 дерева – червоних кленів. Фактично ця вулиця – черговий приклад модернізації мікрорайону Старого міста»

- каже міський голова Сергій Моргунов.


Наразі по другій черзі ремонту вулиці Данила Нечая на 85% влаштовані інженерні мережі: водогін, зливова каналізація, зовнішнє освітлення. Постелили нижній та верхній шар асфальту на проїжджій частині, встановили бордюри, частково нанесли розмітку, поставили 2 світлофори, чотири зупинки: «пров. Кості Широцького», «вул. К. Широцького», «Цегельний завод» та облаштували зелені зони.


Темпи проведення модернізації інфраструктури позитивно оцінюють мешканці міста. За результати сьомого муніципального опитування IRI, вінничани на 74% задоволені темпами розвитком міста.



Переглядів: 3202
Поширень: 0

Останні новини