Щоб м'ясорубка працювала

Мясорубка використовується для якісного подрібнення і змішування інгредієнтів. Типи м'ясорубок включають в себе: 

м'ясорубку з ручним приводом, електричну м'ясорубку з внутрішнім двигуном і насадку для настільного міксера, яка використовує електродвигун для забезпечення подрібнення.

Тефаль знаний бренд техніки для дому. М'ясорубки цього бренду можна замовити за посиланням https://www.tefal.ua/ru/ОБРАБОТКА-ПРОДУКТОВ/Мясорубки/c/Chopper. Техніка, посуд та аксесуари, представлені на на офіційному сайті Tefal в Україні,  відповідають найвищим вимогам якості та надійності. 

Для чого використовують м'ясорубку 

М'ясорубки можна використовувати для подрібнення різних інгредієнтів. З її допомогою легко приготувати  фрикадельки з баранини зі спеціями або вегетаріанські страви, такі як фалафель. Насадки для м'ясорубок допоможуть вам начинити ковбасу або процідити шкірку фруктів і овочів для приготування пюре. М'ясорубка дає певний рівень контролю над інгредієнтами, смаком і текстурою, що робить її гідним доповненням до ваших кухонних помічників. 

Поради для досягнення відмінних результатів при використанні м'ясорубки 

Хлібні крихти 

Щоб подрібнити хліб до крихти, переконайтеся, що хліб або ретельно висушений в духовці, і з нього видалена вся волога, або не висушений зовсім. Частково підсушений хліб може застрягти в м'ясорубці. Примітка. Дуже тверді, щільні продукти, такі як повністю висушений домашній хліб, не слід подрібнювати з насадкою для подрібнення харчових продуктів. Домашній хліб слід подрібнити свіжим, а потім висушити в духовці або на відкритому повітрі. 

Температура м'яса 

Для кращої обробки м'ясо повинно бути дуже холодним, навіть частково замороженим. Але таким, щоб можна було проштрикнути гострим ножем. Переконавшись, що м'ясо потрібної температури, ви: 

зменьшите вірогідність того, що м'ясні соки потраплять в ножі, зменьшите вірогідність застрявання м'ясних волокон і зупинки роботи пристрою.

Коли м'ясо не дуже холодне або погано заморожене, жир в м'ясі може накопичуватися на лезі ножа і сповільнювати обробку. 

Обробка м'яса 

М'ясо слід розрізати на смужки шириною 2,5 см. Перед обробкою, щоб полегшити його подачу. Для кращого перемішування і отримання більш делікатної маси подрібніть м'ясо двічі. Жирне м'ясо, наприклад свинину, слід подрібнювати тільки один раз. Сира курка не така щільна, як свинина або яловичина, будь-які жирні частини можуть накопичуватися на ножі, і їх доведеться часто видаляти. Попереднє охолодження м'яса допомагає уникнути цього. 

Обробка горіхів 

Горіхи, подрібнені в м'ясорубці, виходять більш розсипчастими, ніж подрібнені за допомогою блендера. Варто трохи підсушити горіхи на сухій сковороді, дати їм охолонути, і після вже приступати до подрібнення.


Переглядів: 2355
Поширень: 1

Останні новини