Мешканці Маріуполя створили тисняву та хаос на пунктах щеплення від COVID-19

У суботу, 23-го жовтня, через стрімке зростання захворюваності на COVID-19, мешканці Маріуполя зробили сильну тисняву в черзі, щоб вакцинуватись.


Про це повідомляє Главком.


Один з очевидців зняв все на відео, що творилось в тисняві. Щеплення вакциною від коронавірусу стартувало ще у квітні, але містяни почали активно імунізуватись тільки під час зростання захворюваності.


«Я просто в шоці! Бідні медпрацівники !!! Люди ау, вакцинація почалася ще з квітня! І весь час говорили, це обов'язково, йдіть, робіть, ні, всі ж були найрозумніші. Я в шоці! Ви самі винні в цій ситуації», «Я так вчора намагалася пробитися, годину простояла, з кимось посварилася і втекла, бо в такому натовпі стає реально погано», «Дуже хр***во, що немає попереднього запису або електронної черги», «Дочекалися, коли смажений півень за дупу клюне, готові тепер задавитися, з квітня не могли годинку викроїти»

– написали користувачі в коментарях під відео.

https://www.youtube.com/watch?v=xjHvqqbJnaw


Зауважимо про те, що у Вінниці активно зростає кількість хворих на COVID-19, тому містяни активно імунізуються. У різних частинах міста розміщується безліч пунктів вакцинації, де без черг можна спокійно вакцинуватись.


Теги: вакцина

Переглядів: 2531
Поширень: 0

Останні новини