На Вінниччині правоохоронці виявили наркопритон

Учора, третього листопада, під час обшуку домоволодіння мешканця Барської територіальної громади поліцейські виявили наркотики, пристрої для їх вживання та фасування. Вдома він тримав марихуану, амфетамін, коноплю. Крім зберігання та продажу, він надавав своє помешкання іншим людям для вживання заборонених речовин.

Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції у Вінницькій області.



"За підозрою у вчиненні крадіжки працівники поліції за місцем проживання раніше судимого 47-річного правопорушника провели обшук приватного домоволодіння. У кімнатах поліцейські виявили коробки з марихуаною вагою понад 6 кілограмів, ваги, амфетамін, пристрій для куріння, а також сухі стебла конопель на горищі помешкання."

- зазначає начальник відділення поліції № 1 Жмеринськогорайонного відділу поліції Сергій Петлик.

Вилучені заборонені речовини направили на експертизу. Слідство готує матеріали для оголошення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.



"Дії чоловіка слідчі кваліфікували одразу за трьома статтям Кримінального кодексу України – ч. 3 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель), ч.1 ст. 317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такі злочини зловмиснику загрожує до 12 років з конфіскацією майна."

- повідомляють у поліції.



Переглядів: 2958
Поширень: 0

Останні новини