Ідеї ​​покриття підлоги для вітальні

Коли ви шукаєте ідеї для підлогових покриттів у вітальні, швидше за все, ви висуваєте безліч вимог. Воно має витримувати щоденне використання всією сім'єю, у тому числі у багатьох помешканнях, дітьми та домашніми тваринами, тому життєво важливо, щоб покриття було довговічним. Воно також має бути легким у догляді, оскільки в кімнаті буде багато слідів та можливих розливів. І, звичайно ж, вам повинен подобається зовнішній вигляд вашої підлоги. Саме таке покриття можна знайти на сайті Світ паркету: https://svitparketu.com.ua

Кращі ідеї для вітальні завжди доповнюються приголомшливим дизайном підлогових покриттів, який також забезпечує зовнішній вигляд та практичність. А з таким великим вибором покриттів для підлоги у вітальні як паркетна дошка, ламінат, вініл і плитка, ви обов'язково знайдете стиль і матеріал, які будуть відповідати всім вашим потребам. 

Підлога з дерева

Існує цілий ряд типів підлогових покриттів, які ви можете використовувати у своїй вітальні, і широкий вибір варіантів може здатися захоплюючим або приголомшливим. У будь-якому випадку це просто варіант зважування плюсів і мінусів з погляду зовнішнього вигляду, довговічності, простоти обслуговування, вартості. 

Натуральна дошка 

Один із класичних варіантів покриття для підлоги, який ми дуже любимо, - це використання натуральної підлогової дошки. Можливо, це не той тип підлогового покриття для вітальні, який ви розглядали раніше, але існує безліч видів натурального покриття для підлоги, що підходить для вітальні. Розгляньте можливість використання зносостійкого сизалю, який може додати тонкі деталі за допомогою цікавих переплетень, таких як букле та ялинка. Або спробуйте стиль сільської підлоги. Врахуйте, дошки можуть потребувати захисту у місцях з інтенсивним рухом, краще заздалегідь уточнити це у консультанта. 

Стильна дерев'яна підлога

Дерев'яна підлога - прекрасний вибір для вітальні, який ніколи не вийде з моди. Можливі як масивна, і інженерна деревина. Підлога з масивної деревини привнесе елемент завершеності в схему вітальні, а також різноманітність порід, тонів, довжини і ширини дощок та можливість геометричного малюнка паркету означає, що він може бути оформленим у різноманітті стилів. Дерев'яна підлога може служити багато років, а у разі пошкодження її можна відшліфувати і відполірувати. 

Найкращим покриттям для вашого будинку є паркет з деревини твердих порід. Паркетні підлоги створюють відчуття тепла та затишку. Крім того, якщо у вас деревина твердих порід темного кольору, ви легко зможете приховати подряпини та вм'ятини. Просто скористайтеся одним з безлічі маркерів для твердих порід дерева, щоб зафарбувати їх. 


Переглядів: 3150
Поширень: 0

Останні новини