На багатоповерхівках міста ремонтують покрівлю


У Вінниці триває ремонт покрівлі багатоповерхових будинків. Дахи повністю модернізують коштом міського бюджету на умовах муніципальної програми підтримки ОСББ.


Наразі триває ремонт даху будинку на вулиці Лялі Ратушної.


Про це повідомляє Віта ТБ. 


Багатоквартирці 13 років, втім мешканці зазначають, що саме дах завдавав їм найбільшого клопоту. Окрім нового рубероїду майстри облаштовують також парапет. Старий вже був в аварійному стані.

"Великі проблеми були з парапетом, цегли вже просто не крималися купи й могли б травмувати когось. Не було зроблене примикання нормальне. Позавертався рубероїд і вода туди підтікала. В третьому під'їзді протікало, в другому під'їзді теж протікало, але тільки до технічного поверху, людям на голови ще не капало. Вже було близько.", - зазначив голова ОСББ "Затишний дім" Валерій Кобзар.

Мешканці створили ОСББ, оскільки самі покрити вартість ремонту вони не змогли б - скористалится муніципальною програмою підтримки, за якою вартість капремонту даху оплатили з бюджету громади. 

"Гріх не скористатися такою можливістю, щоб безкоштовно відремонтувати якийсь елемент будинку. Самі мешканці цього не витягнули б., - додає голова ОСББ. років



Переглядів: 2736
Поширень: 0

Останні новини