На Вінниччині патрульні використовуватимуть спеціалізовані автомобілі - мобільні діагностичні станції

На Вінниччині, з 12-го листопада, патрульні поліцейські на мобільних діагностичних станціях будуть вимірювати параметри світла фар та залишкову висоту малюнка протектора шин.

Про це повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

«А також, здійснювати аналіз викидів вихлопних газів бензинових та газобензинових двигунів. Заміряти коефіцієнту димності двигунів, які працюють на дизельному паливі. Окрім цього замірювати допустимий рівень зовнішнього шуму автомобілів. Визначати сумарний люфт рульового управління та перевіряти інші елементи конструкції транспортних засобів», - повідомляють у Патрульній поліції Вінницької області.

Мобільні діагностичні станції обладнані сучасними приладами, які відповідають державним стандартам.

«Зауважимо, перевірка діагностичними станціями наразі не стосується приватного легкового транспорту. Вона розповсюджується на вантажні автомобілі понад 3,5 тонни та причепи до них, автобуси, таксі, спеціалізовані транспортні засоби та ті, які перевозять небезпечний вантаж. А також на легкові автомобілі та причепи до них, які використовуються для перевезення пасажирів чи вантажів з метою отримання прибутку», - коментують правоохоронці.



Переглядів: 3459
Поширень: 3

Останні новини