Більше чотирьох тисяч імунізованих за добу у Вінниці

У Вінниці громадян, які долучаються додолучаються до вакцинації від коронавірусної хвороби, дедалі більшає. За минулу добу від COVID-19 вакцинувалось 4058 людей, а позавчора – 3911.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Ситуація із захворюваністю на ковід у Вінниці стабільно важка. У стаціонарах міських «ковідних» лікарень перебуває 428 пацієнтів. Всі вони кисневозалежні. У реанімаційних відділеннях – 45 пацієнтів з важким перебігом захворювання, які потребують інтенсивної терапії. Минулої доби коронавірус забрав життя двох вінничан. На сьогоднішній день стаціонари «ковідних» лікарень завантажені  на 74 %, реанімаційні відділення - на 90 %. Під контролем сімейних лікарів на амбулаторному лікуванні нині перебуває 3899  вінничан з встановленим діагнозом COVID-19. За останню добу у  місті зафіксували 287 підтверджених нових випадків коронавірусної хвороби», - розповідає директор департаменту охорони здоров’я міської ради Олександр Шиш.

Від початку вакцинальної кампанії повний курс щеплень пройшли 96 029  містян (32 %) від дорослого населення громади. На сьогоднішній день першою або двома дозами щепились 130 063 (43,4%) мешканці Вінниці.


Теги: вакцина

Переглядів: 3010
Поширень: 0

Останні новини