Через погодні умови дату відкриття «Зимового містечка» перенесли

Відкриття «Зимового містечка» планували на сьогодні, але дату перенесли через несприятливі погодні умови.



У Центральному парку ім. М. Леонтовича він працюватиме до 23 січня. З 10.00 до 22.00 там можна буде покататись на ковзанці просто неба, відвідати  ярмарок та розважитись у луна-парку.

У прес-службі міськради пояснили, що досі триває підключення електрики до яток. Тому щонайменше до кінця тижня нічого працювати ще не буде. Ані новорічне містечко, ані каток.

«Цьогоріч «Зимове містечко» матиме інший формат. Воно буде поділене на зони. У містечку розгорнуться ярмарок, ковзанка, дитячі та сімейні атракціони. Це дасть можливість відокремити потоки відвідувачів за інтересами та зробити комфортним перебування на локаціях дорослих та дітей», каже директор департаменту культури міської ради Максим Філанчук.

В своїх анонсах міська влада вказувала, що кожного дня в Центральному парку будуть додаватися нові ятки. Там можна буде придбати новорічні подарунки, прикраси та сувеніри. Також охочі зможуть придбати випічку, печиво, інші смаколики.

Ярмарок працюватиме з дотриманням усіх карантинних вимог. Ятки поставлять на відстані, щоб уникнути можливого скупчення людей. До торгівлі допустять лише тих продавців, які матимуть «зелені» ковід-сертифікати.
 


Теги: ярмарки

Переглядів: 3292
Поширень: 1

Останні новини