Вінничани можуть підтримати своє місто на «Ukraine Tourism Awards 2021»

Вінниця змагається за перемогу у номінації «Місто мого серця». Підтримати місто можна на сайті https://ukraineawards.com.ua/ до 15-го грудня.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Ukraine Tourism Awards 2021 – щорічна туристична премія. Організаторами заходу є Київська Туристична Асоціація та громадська спілка Visit Ukraine за підтримки Державного агентства розвитку туризму України та партнерів. Премія обирає кращих представників та представниць в Україні, які піднімають, формують та з кожним роком роблять туристичну сферу кращою. Номінації спрямовані підтримати та розвинути різноманітні напрямки туризму.

«Вінниця у 2021 році продемонструвала якісний ріст, розвиток галузі та нові туристичні пропозиції: екскурсійний двоповерховий автобус-кабріолет BusPass, ексклюзивне вишневе меню у ресторанах, ретро-пікнік та концерти у музеї-садибі Миколи Пирогова, історичний паб «Чан монаха» з пивною юшкою та крафтовими напоями, запуск пішого та веломаршруту Camino Podolico за моделлю Шляхів святого Якова. Ці туристичні пропозиції та консолідація сфери гостинності посприяли збільшенню кількості ночівель на 62% порівняно з минулим роком», - каже директор департаменту маркетингу міста та туризму міської ради Олександр Вешелені.

 

Окрім цього, у номінації «Найсмачніший ресторанний борщ» змагається фірмовий вінницький борщ з вишнею.

 

Туристична сфера Вінниччини також представлена у премії двома номінаціями: «Регіональний прорив року» та «Найкращий заміський комплекс».


Теги: конкурси

Переглядів: 3031
Поширень: 1

Останні новини