Які вакансії зазвичай є в супермаркетах?

Продуктові супермаркети користуються особливою популярністю серед населення. Широкий вибір продуктів дозволяє зробити необхідні покупки в одному місці. Щоб підтримувати стабільну роботу подібного закладу, необхідна згуртована діяльність безлічі співробітників. Робота в Вінниці для жінок доступна вже зараз — велика частина пропозицій на сервісі OLX Робота якраз пов'язана з працею в супермаркеті.

Продавці-консультанти — приховані переваги товару

В першу чергу займаються розкладкою товару, в залежності від особливостей продукту. Додатково відстежують наявність продукту на полицях, оперативно поповнюючи запаси зі складу. Знаючи, чим відрізняється та чи інша позиція, допоможуть підібрати клієнтам супермаркету найбільш підхожий варіант. 

Касири — оперативне обслуговування

Навіть з огляду на широке поширення каси, касир здатний:
● оперативно обробляти велику кількість покупок;
● відстежувати відповідність чека і товару, представленого з ним;
● дотримуватися викладання продуктів в пакетах, щоб зберегти їх цілісність.


Одна з ключових навичок касирів — це доброзичливість. Щодня співробітник стикається з сотнями людей, тому важливо зберігати позитивний настрій протягом всієї робочої зміни.


Кухарі — смачний обід для всіх

Кулінарні відділи супермаркетів користуються особливою популярністю серед населення. Салати, гаряче, гриль — вся ця смачна і приємна їжа дозволяє вгамувати голод, не витрачаючи час на приготування. Тому при наймі в цехи супермаркетів вітаються кухарі з досвідом роботи, які знають, як працюють інструменти, та дотримуються норм гігієни на робочому місці. При необхідності сфера діяльності кулінарного відділу може розширюватися, наприклад, для приготування кондитерських виробів.


Переглядів: 3790
Поширень: 0

Останні новини