Аби уникнути заторів, вінничани просять збудувати ще один міст на Старе місто

Вінничанин зареєстрував петицію, у якій просить побудувати ще один міст на Старе місто, а саме – на протилежний бік річки від кінця вулиці Скалецького. За словами автора петиції, це б вирішило проблему заторів по вулиці Князів Коріатовичів, а також скоротило б дорогу до педколеджу, лікарні та приватного сектору.

 

«Кількість громадського і приватного автотранспорту в нашому місті постійно збільшується. На вулицях і перехрестях утворюються великі затори, що затримують пасажирів і водіїв. Через це збільшується кількість вихлопних газів, отруюється повітря, люди нервують і переживають. Вже багато років водії, їдучі на Старе місто по вулиці Скалецького і повертаючи на вулицю Князів Коріатовичів, заздрісно дивляться на протилежний бік річки.

 

Якби тут був міст, не треба було б робити велике коло через Староміський міст. Доїзд до третьої лікарні, педколеджу, численного приватного сектору, став би значно зручнішим, швидким, економічним і екологічним. Цим маршрутом міг би їздити також тролейбус. Пропоную побудувати новий міст через річку Південний Буг від кінця вулиці Скалецького на протилежний берег річки», – йдеться у петиції.

 

Щоб петицію розглянули у міській раді, треба зібрати 350 підписів.


Переглядів: 2504
Поширень: 1

Останні новини