У Вінниці організують безкоштовний тренінг, як складати “тривожну валізу” місто

Тренінг про те, як орієнтуватися та діяти під час надзвичайних ситуацій відбудеться у Вінниці 26 січня в молодіжному центрі “Квадрат” (вулиця Театральна, 15). Початок – о 15:00. Про це йдеться в анонсі заходу на сторінці “Квадрату” Організатори заняття – працівники служби з надзвичайних ситуацій та представники Червоного Хреста.

На тренінгу можна буде дізнатися про те, що таке “тривожна валіза” та як її збирати, як надавати домедичну допомогу та якою має бути поведінка під час надзвичайної ситуації.

«Існує така думка, що ми живемо у світі, у якому насправді не орієнтуємося. Бо не знаємо, як поводитися, якщо банкомат не видав гроші; що буде, коли магазини зачинять на тиждень; що пити у разі відсутності в крані води; і куди бігти, як поводитися, якщо трапилась якась біда — травма, катаклізм тощо. Військові можуть про себе подбати – їх цьому вчили. Як бути цивільним, звичайним людям? Що робити? І найголовніше – що з собою брати?», – йдеться в анонсі заходу.

На всі запитання відповідатимуть фахівці Головного управління ДСНС України у Вінницькій області та Червоного Хресту Вінницької області. Зустріч передбачає практичні завдання. Вхід безкоштовний, реєстрація за ЦИМ посиланням.


Переглядів: 3194
Поширень: 1

Останні новини