У хабі «Місто змістів» обговорили «Вінницький стандарт гостинності»

У хабі «Місто змістів» обговорили проєкт «Вінницький стандарт гостинності». Його мета – надання інструментів росту для малого та середнього підприємництва Вінниці у сфері туризму й гостинності за рахунок удосконалення продуктів, консолідації середовища та вироблення стандартів обслуговування.

Присутні на заході амбасадори ВСГ та охочі приєднатися спільно вирішили, що у 2022 році проєкт повинен розвиватися у двох ключових напрямках: підтвердження дотримання стандарту та ефективний маркетинг його пропозицій на аудиторії українського туристичного ринку.

«Перед початком нового туристичного сезону Вінниця ставить собі амбітну ціль – зробити місцеву гостинність впізнаваною завдяки винятковому сервісу та гастрономічним спеціалітетам. Саме тому ключовими заходами було обрано навчання цифровому маркетингу, створення та випуск гастромапи і напрацювання велкамбуків – персоналізованих кодексів, які допоможуть адміністрації закладів сфери гостинності швидше та ефективніше готувати новий персонал до прийому гостей з інших міст», – зауважив директор департаменту Олександр Вешелені

Також на зустрічі обговорили спільні цінності чесної конкуренції та узгодили методи проведення верифікації.

Після презентації та обговорення 12 нових закладів виявили готовність долучитися до активностей ВСГ в новому році. Вони доповнять перелік 23 ресторанів, кафе, кав’ярень та готелів, які розпочали діяльність у проєкті минулого року.

Нагадуємо, що до запровадження Вінницького стандарту гостинності запрошуються вінницькі заклади сфери гостинності, які прагнуть вдосконалювати свій сервіс та пропозицію з прицілом на туристичні аудиторії. Подати заявку для підписання Меморандуму про співпрацю можна до 1 березня 2022 року, написавши лист на пошту hlibsill@gmail.com. Усі деталі та анонси заходів можна відстежувати на сторінці проєкту «Вінницький стандарт гостинності» у Facebook.


​​​​


Переглядів: 2557
Поширень: 0

Останні новини