Вінницьким родинам, у яких на Новий рік та Різдво народились малюки, Сергій Моргунов передав подарунки від громади

Сьогодні, першого лютого, міський голова Сергій Моргунов привітав батьків, у яких народились діти на Новий Рік та Різдво. У холі міської ради їм вручили коляски для новонароджених та дитячі розвиваючі килимки.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

 «Ми продовжуємо давню традицію – батькам, дітки яких народились у перший день Нового року, на Різдво та День міста ми вручаємо подарунки від громади з найкращими побажаннями. У цьому році на Новий рік та Різдво у Вінниці народились 15 діточок: 10 хлопчиків і 5 дівчаток. У перших п’ять хвилин нового року народився хлопчик. І у цей же день на світ з’явилась двійня: перша дівчинка і через хвилину хлопчик. Це дуже приємно і неочікувано, адже у нас на такі свята вже давно не було двійнят. Кажуть, що діти, які побачили світ на свята, будуть щасливими і успішними. Бажаю батькам, щоб у їхніх родинах завжди був достаток, щоб вони пишалися своїми дітьми, щоб сини та доньки росли справжніми патріотами своєї країни і рідного міста. Дуже важливо, щоб діти любили своїх батьків, пишались ними, а батьки отримували задоволення від сімейного життя у нашому комфортному місті», – сказав Сергій Моргунов, вітаючи родини з поповненням.

 

Перша дитина у 2022 році з’явилась у пологовому будинку №1 - хлопчик вагою 3580 грамів. За подарунком від міської ради прийшов татусь дитини Юліан. «У мене народився син 1 грудня в 00.05 – мій первісток. За терміном він мав народитись дещо раніше, але з’явився на світ саме на Новий рік. Назвали Макаром, ім’я обирали разом з дружиною. Дитина почувається добре, сьогодні вперше йдемо до лікаря на профілактичний огляд», – каже Юліан Драчевський.

 

До речі, першого січня четверо маленьких вінничан побачили світ саме у цьому медичному закладі. Ще троє немовлят з’явились у Центрі матері та дитини. І одна дівчинка народилась у пологовому будинку №2. Серед новонароджених 1 січня вперше побачили світ двійнята. Батько дітей розповів, що доньку назвали Діаною, вона народилась з вагою 2500 грамів, а сина – Даніїлом, він важив 2600. Чоловікові та дружині по 34 роки. «Це наші первістки, на Новий рік у нас було потрійне свято. Діти почуваються чудово, спати не дають, все як має бути, – жартує Олександр Сідорук. – Коляски у нас не було і цей подарунок нам дуже потрібний, тим більше вона саме для двійні».

 

На Святий вечір перша дитина народилась у Центрі матері та дитини. Це дівчинка вагою 3020 грамів та зростом 52 сантиметри. Ще троє діток народились 6-7 січня у цьому ж закладі. І троє хлопчиків з’явились на світ у пологовому будинку №1.

 

Мама дитини, яка першою народилась на Святвечір, розповіла, що донька народилась 6 січня о 18.08.

«Доньку назвали Кірою. У мене є старший син, і він дуже хотів сестричку. І через 11 років у нас трапилось таке чудо – перша зірочка зійшла і народилась дитина. Коли я була у родильній залі, то навіть жартували з лікарями, що вони мені несуть кутю. Дякую за коляску, адже вона мені дуже потрібна».– каже Ольга Марченко.


Переглядів: 2695
Поширень: 0

Останні новини