Підлітки також зможуть отримати тисячу за вакцинацію

Вже з сьомого лютого гроші за вакцинацію зможуть отримати й підлітки від 14 років. Окрім кінотеатру, подорожей та театру кошти з єПідтримки можна буде витратити на освітні курси, шкільне приладдя та концелярію. 

Відповідні зміни до постанови щодо програми єПідтримка Уряд ухвалив сьогодні, другого лютого.

Про це повідомляється на сайтах Урядового порталу і Мінцифри.

«Станом на сьогодні у межах єПідтримки було подано понад 8 млн заявок, оформлено 9,1 млн карток та витрачено 2,3 млрд гривень», - повідомили у Міністерстві цифрової трансформації.

Як скористатись єПідтримкою

Оформіть спеціальну картку єПідтримка в одному з банків-партнерів. Оформлення картки безоплатне як онлайн, так і офлайн у відділенні банку. В онлайн-банкінгу картку можна отримати за 1 хв. Завантажити застосунок Дія або оновити його до останньої версії в PlayMarket або AppStore. Переконатись, що у вас є «зелений» COVID-сертифікат про дві дози вакцинації. Зверніть увагу, що сертифікати, отримані на порталі Дія, чи паперові від сімейного лікаря, не підходять для отримання виплат. Отримати COVID-сертифікат у застосунку Дія зараз можна як з ID-карткою, так і з паспортом-книжечкою. Зайти у розділ Послуги та знайти єПідтримку. Надіслати заяву на отримання коштів Вибрати для виплати картку єПідтримка. Очікуйте на зарахування коштів.

Переглядів: 2670
Поширень: 0

Останні новини