Термальні джерела у вас вдома

Майже кожна розмова з дерматологами про кращі препарати по догляду за шкірою призводить нас до одного й того ж самого бренду. La Roche-Posay був заснований у Франції в 1975 році в першу чергу, для догляду за проблемною шкірою. В арсеналі компанії першими почали з'являтися товари для тих хто страждає від акне, алергії, атопічних дерматитів. Саме через це бренд отримав своє місце в категорії аптечної косметики, а купити його можна було виключно в спеціалізованих місяцях продажу.

Трохи згодом, через шалену популярність та великий попит, компанія змушена була змінити стиль продажів. Прав представляти на своїх полицях біло-голубі пляшечки з характерним написом французькою. Виборювали сотні магазинів. Не оминула ця тенденція і Україну. На щастя, тепер, аби купити La Roche-Posay, достатньо перейти за посиланням https://parfums.ua/brand/la-roche-posay. Саме тут сертифікована оригінальна дерматокосметика супроводжується детальними описами, а доставка здійснюється усіма населеними пунктами України.

La Roche-Posay – навіть якщо ви не очікуєте, ефект неодмінно буде
La Roche-Posay завжди призначалася для лікування шкіри, на відміну від звичайних косметичних серій. За свідченнями відомих косметологів та дерматологів, це справді аптечна лінія, без забобонів стосовно упаковки, дизайну та маркетингу. Компанія зовсім не турбується про те, як виглядають її флакони або як їх краще просунути в роздрібні мережі. Останні самі намагаються стати представником цієї компанії. І все через справді корисний зміст – фірма не витрачає гроші на маркетинг. Що насправді посідає перше місце в колі її інтересів, то це наукові розробки і дослідження.

Безпечність для чутливої шкіри – результат використання обмеженої кількості інгредієнтів. Формули насправді містять лише те, що потрібно шкірі. На відміну від інших косметичних компаній, Ла Рош Позе відмовилися від парфумованих компонентів, синтетичних консервантів та інших «важких» для клітин епідермісу речовин.

Основу всіх препаратів складає термальна вода, яка видобувається в невеликому містечку Ла Рош Позе в регіоні Нувель-Аквітанія на заході Франції. Це – справжній природний коктейль цілющих компонентів, який має вагомий терапевтичний вплив на епідерміс

Термальна вода містить особливу суміш природних мікроелементів, представлених у певному стані. Саме завдяки йому при нанесенні на шкіру відбувається оздоровлення природної мікрофлори, і більшість проблем якщо і не зникають одразу значно слабшають. Саме тому в місті знаходиться відомий лікувальний центр з термальними джерелами. Туди приїздять хворі на екзему, псоріаз, опіки та їхні наслідки. Кожному пацієнту місцеві дерматологи виписують власний курс та індивідуальний режим лікування, за якими відбувається стрімка реабілітація.

Терапія термальних джерелах коштує чималих грошей, тож доступна вона далеко не кожному. А от косметика на основі термальної води – цілком доступна, саме тому бренд La Roche-Posay набув такої популярності. Він дозволяє власноруч оцінити можливості лікувальних коктейлях без шалених витрат.

4 продукти La Roche-Posay, які люблять дерматологи
Здатність подолати зовсім різні та навіть прилежні дерматологічні розлади високо цінують лікарі-дерматологи. Саме завдяки їхній щоденній практиці ми точно знаємо, які саме препарати для проблемної, сухої, жирної, атопічної шкіри варто використовувати та чого від них чекати.

Сироватка з гіалуроновою кислотою La Roche-Posay Hyalu B5
Дерматологи люблять сироватку з гіалуроновою кислотою, тому що вона, як вакуум, засмоктує воду в пори з повітря навколо вас. Вона не просто зволожує – вона підтримує необхідний рівень зволоженості. А головне – вона повністю гіпоалергенна та підходить абсолютно всім типам шкіри.

Інтенсивна заспокійлива сироватка для обличчя La Roche-Posay Toleriane Ultra Dermallergo
Інтенсивна сироватка Toleriane Ultra Dermallergo – справжній рятівник для надмірно чутливої та схильної до алергії шкіри. Вона активує власні природні захисні функції епідермісу та одночасно зменшує ознаки подразнень через контакт з зовнішніми факторами середовища: парфумованими домішкам, пилком, забруднене повітря, миючі засоби.

Комплексний засіб для корекції La Roche-Posay Effaclar Duo(+) Spf 30
Щоденний вплив сонячного випромінювання підсилює зовнішні знаки постакне. Почервоніння, темні плями а виражені нерівності погіршують вигляд та самопочуття. Унікальні сполуки в складі гель-крему захищають від всіх видів випромінювання та одночасно зменшують прояви постакне. Текстура крему – гелева, легка, вона надійно зволожує без обтяження, надає ефект матовості, не має алергічних протипоказань та є чудовою базою для макіяжу. 

Гель крем для очищення сухої, схильної до атопії шкіри La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+
Цей гіпоалергенний склад можна використовувати навіть на тілі новонародженого. Засіб ефективно видаляє роздратування та відчуття стягнутості, позбавляє почервонінь та зуду. До складу входять ніацинамід, олія каріте та запатентований інгредієнт Аква Позе Філіформіс.


Переглядів: 4391
Поширень: 0

Останні новини