По вулиці Пирогова замінюють майже 100 метрів трубопроводу

У Вінниці тривають роботи з реконструкції магістрального водогону по вулиці Пирогова:  від перехрестя з вулицею Келецькою до перехрестя з вулицею Данила Галицького в напрямку виїзду з міста.

Про це повідомляє департамент енергетики, транспорту та зв'язку Вінницької міської ради

На цій ділянці замінять приблизно 100 метрів трубопроводу. Це невелика частина проєкту, який розпочали ще на початку минулого року.  

Такі заходи впливають на підвищення якості води в мережі, що є однією із цілей, визначених у Стратегії розвитку міста “Вінниця 3.0” (ціль 3.3. Забезпечення доступу до якісної питної води).  

Задля забезпечення курсування міського транспорту та підтримання пропускної здатності даної ділянки КП “"Вінницька спеціалізована монтажно-експлуатаційна дільниця з організації дорожнього руху" дещо змінить організацію дорожнього руху. Перенесли два світлофорні об'єкти (транспортний і пішохідний) та встановили відповідні тимчасові знаки про проведення робіт.  

“Під час реконструкції водогону нам необхідно визначити оптимальний варіант для організації руху в даних умовах. З одного боку нам необхідно залишати якнайбільше вільного місця для руху транспортних засобів,  а з іншого - створити безпечні умови для пересування авто. Враховуючи запланований обсяг робіт, ми залишили дві смуги — по одній в кожний бік”, - каже директор КП “СМЕД ОДР” Сергій Чернов.

Адаптуватись до роботи в умовах реконструкції мала і КП “Вінницька транспортна компанія”.  

“Для організації роботи тролейбусів, які курсують по вулиці Пирогова,  ми передбачили зміщення контактної мережі ближче до осі проїзної частини. Також, ми перенесли тролейбусну зупинку, яка знаходиться поруч з ділянкою, на якій проводяться роботи нижче по вулиці Пирогова у напрямку електромережі, щоб забезпечити зручність та безпеку вінничан під час посадки та висадки з муніципального транспорту”, - каже начальник служби експлуатації КП “Вінницька транспортна компанія” Микола Завірюха



Переглядів: 2594
Поширень: 1

Останні новини