У четвер вінничан запрошують на родинний фестиваль «Сонях»

5 липня  о 18:00 біля озера в районі олійножирового комбінату розпочнеться родинний фестиваль «Сонях». Тут, на березі водойми, відбуватимуться різноманітні розваги та конкурси для дітей, можна буде зробити цікаві світлини на фотолокаціях, потанцювати на родинній дискотеці, долучитись до проекту «Читай місто» тощо.

Проведення родинного фестивалю «Сонях» вже стало гарною традицією у місті. Це дійство відбуватиметься на набережній біля олійножирового комбінату (вул. Волошкова,8). Свято проходить за сприяння міського голови Сергія Моргунова, голови ОДА Валерія Коровія, депутатів  міської ради Алли Власюк та обласної ради Дмитра Чаленка, промислової групи «VIOIL».

«На гостей нашого фестивалю чекатиме літературно-мистецький проект «Читай місто» від Вінницької міської централізованої бібліотечної системи, фотозони, де можна буде сфотографуватись з велетенськими 3D квітами. Також діятимуть розважальні локації, для діток проводитимуться різноманітні майстер-класи, інтерактивні лекції, конкурси тощо», – розповіла депутат міської ради Алла Власюк.

Крім того, всіх бажаючих частуватимуть варениками з вишнями. Можна буде подивитись концертну програму від кращих творчих колективів та солістів міста. На завершення свята відбудеться  родинна дискотека. Алла Власюк переконана, що  подібні заходи об’єднують не лише родини, а й усю вінницьку громаду.


Теги: фестивалі


Переглядів: 3117
Поширень: 0

Останні новини