Для біженців, які зареєструвались у Вінниці, розпочав роботу Центр надання гуманітарної допомоги

З 16 березня у Вінницькій міській територіальній громаді почав працювати міський центр надання гуманітарної допомоги переміщеним особам з територій України, де ведуться бойові дії.

«У цьому Центрі зможуть отримати гуманітарну допомогу ті люди, які переїхали з міст, котрі знаходяться в облозі путінських військ або де ведуться бойові дії, і які зареєструвались у департаменті соціальної політики міської ради як внутрішньо переміщені особи. Центр створено за дорученням міського голови Сергія Моргунова. Тут працюватимуть по гуманітарній допомозі біженцям працівники нашого департаменту у співпраці з волонтерами. Допомога, яка тут видаватиметься, це продовольчі набори, засоби гігієни, медикаменти, одяг та взуття, - розповідає директорка департаменту соцполітики Валентина Войткова. - Хочу наголосити, що замовлення людям необхідно здійснювати в телефонному режимі. Сьогодні звернулись - наступного дня можна прийти за отриманням гуманітарної допомоги».

Номери, за якими необхідно звертатись для формування замовлення:

(097) 083-59-98;

(093) 705-61-91.

Замовлення, які зроблені до 14:00, будуть готові до видачі наступного дня з 11:00 до 16:00. І люди на місці зможуть особисто їх забрати.

Для отримання гуманітарної допомоги зареєстрованим у Вінниці переміщеним особам з інших територій необхідно буде пред’явити документ, що посвідчує особу, ідентифікаційний код та довідку внутрішньо переміщеної особи. Адреса Центру - Соборна, 68 (приміщення колишнього кінотеатру ім. Коцюбинського).



Переглядів: 3358
Поширень: 5

Останні новини