Комунальні служби у Вінниці працюють в посиленому режимі

На 22-й ранок опору України російським оркам у Вінниці - ситуація під контролем. Міські служби працюють у посиленому режимі. Транспорт вийшов на лінії з 8-ої ранку, маршрутки починають курсувати ще раніше. Про це у своєму телеграм-каналі написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Міський голова зазначив, що відучора у Вінниці змінився і режим роботи магазинів – з 8:00 до 20:00. Важливо, щоб бізнес дотримувався нашої домовленості про стримування цін на товари першої необхідності.

«Діти, які мають можливість вийти на зв’язок, навчаються дистанційно. В онлайні відновили роботу школи мистецтв. Нагадаю, що у місті наразі діють п’ять чергових садочків», - каже Сергій Моргунов.

Крім того, очільник міста нагадав, що вчора почав працювати Центр надання гуманітарної допомоги для біженців, які зареєструвались у місті, і вже кільком людям передали потрібні речі.

«Продовжуємо формувати вантажі для мешканців міст, які на межі гуманітарної катастрофи. Залучаємо ресурси міжнародних партнерів. Адже через рашистські бомбардування потреби у гуманітарній допомозі зростають з кожним днем. Ми усі докладаємо максимум зусиль задля перемоги. І ми її здобудемо! Слава Україні!» - говорить Сергій Моргунов.



Переглядів: 2492
Поширень: 0

Останні новини