Сьогодні маємо отримати кілька гуманітарних вантажів від наших друзів з-за кордону - Сергій Моргунов

Сьогодні 23-й день незламного опору України російській орді. Вночі та вранці у Вінниці було кілька повітряних тривог. Та попри це – ситуація у місті під контролем. Головне – зберігати спокій. Про це у своєму телеграм-каналі написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Очільник міста зазначив, комунальні служби Вінниці працюють у штатному режимі.

«Станом на ранок по міській інфраструктурі надійшла одна аварійна заявка по пориву водогону на вул.Тімірязєва. Відсьогодні трамваї, тролейбуси автобуси працюють з 7:30 до 20:30, а маршрутки - з 7 до 21-ої. Також центри первинної медико-санітарної допомоги змінюють графік роботи. У робочі дні - з 9:00 до 18:00, у вихідні - з 09:00 до 16:00», - сказав Сергій Моргунов.

Крім того, міський голова розповів, що сьогодні Вінниця має отримати кілька гуманітарних вантажів від друзів з-за кордону.

«Дякую усім тим, хто вже допомагає і хоче допомагати волонтерам. Вінничани, іноземці звертаються до мене, на 15-60 із запитанням: чим можуть бути корисними. Наша сила - у згуртованості. Українці день за днем знищують "другу армію" світу. Слава нашим Збройним Силам! Все буде Україна!», - каже Сергій Моргунов.


Теги: Вінниця

Переглядів: 2444
Поширень: 1

Останні новини