«Наша громада сильна як ніколи» - Сергій Моргунов подякував вінничанам за самовідданість

Сьогодні, 24 березня, місяць героїчного протистояння українського народу російським окупантам. Вранці 24 лютого путінська росія пішла війною на Україну. Орки обстрілюють наші міста, скидають бомби на житлові квартали, розстрілюють цивільне населення. «Асвабадітєлєй» зустріли не квітами, а тотальним опором. Про це у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбуці написав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Це був важкий місяць. З невимовним болем і сумом, але справедливим гнівом і відчайдушним спротивом. Українці не забудуть нічого: кожна дитяча сльоза, кожна крапля крові – росія ніколи не відмиється від ганебного клейма агресора і вбивці. Вінничани пам’ятатимуть кожного Героя, який загинув від рук рашистів», - сказав Сергій Моргунов.

Очільник Вінниці наголосив, що найголовніше – залишатися разом. Бути згуртованими, єдиними та нескореними.

«Наша громада як ніколи сильна і монолітна: самовідданість, з якою вінничани допомагають нашим захисникам і переселенцям, вражає. Нашу націю не здолати! Кожним днем ми наближаємо нашу перемогу! Ми – країна вільних людей. Все буде Україна!» - говорить Сергій Моргунов.

Щодо ситуації у Вінниці, міський голова зазначив, що вона стабільна та контрольована. Повністю забезпечується життєдіяльність міста. Комунальні служби виконують свої щоденні задачі. Громадський транспорт у повному обсязі – на маршрутах. Магазини, аптеки, підприємства та заклади працюють та підтримують економіку міста.

«Надаємо підтримку переселенцям, які живуть у нашій громаді: 819 родин офіційно у нас зареєструвалися, кожна третя з них вже звернулась до міського центру надання гуманітарної допомоги. Відправили необхідну допомогу для наших військових, а також продукти та засоби гігієни для переселенців, які зупинились у межах області. Коли ми об’єднуємо наші зусилля – результат відповідний. Разом до перемоги! Дякую усім!» - каже Сергій Моргунов.


Теги: Вінниця

Переглядів: 2462
Поширень: 1

Останні новини