У Вінниці дорожні служби миють павільйони для очікування громадського транспорту

У Вінницькій міській територіальній громаді вже десять днів тривають роботи з міжсезонного прибирання. Працівники комунального підприємства «Шляхове управління» прибирають бруд, що назбирався за зиму вздовж тротуарів та на дорогах міста. Вже зібрано понад 500 тонн вуличного змету. А сьогодні, 24 березня, почали мити посадкові павільйони громадського транспорту та урни біля них. Щороку навесні, як тільки дозволяє погода, працівники КП «Шляхове управління» розпочинають міжсезонне прибирання вулично-шляхової мережі Вінниці. Наразі проводиться ручне прибирання та з допомогою спеціалізованої техніки.

«За десять днів роботи ми зібрали та вивезли понад 500 тонн вуличного змету. Вже прибрали майже 70 % магістральних вулиць Вінниці - Соборна, Данила Нечая, Пирогова, Хмельницьке шосе та інші. До прибирання ми залучили 60 працівників нашого підприємства. Вони наводять лад біля зупинок громадського транспорту, тротуарів та острівців безпеки. Крім того, працює 12 одиниць спецтехніки, три з них – це вакуумно-підмітальні машини», - каже начальник КП «Вінницьке шляхове управління» Володимир Чорновол.

Володимир Чорновол додає, що сьогодні робітники КП «Шляхове управління» розпочали по місту роботи з миття павільйонів для очікування громадського транспорту та урн поряд з ними.



Переглядів: 2552
Поширень: 0

Останні новини