Робота міського транспорту напряму залежить від комендантської години - експерт з транспортних питань Віктор Перлов

У Вінниці досі залишається актуальним питання графіку руху транспорту з врахуванням воєнного стану та комендантської години. Економіка та життєдіяльність міста напряму залежать від ухваленого ОВА графіку комендантської години, відповідно чого місто забезпечує роботу комунальних служб, у тому числі і ВТК. Станом на 57 день війни, багато міст в Україні уже змінювали графік комендантської години для налагодження роботи транспортної системи. Зокрема, з 17 квітня у Києві та області комендантська година триває з 22:00 до 5:00 ранку, також відповідні зміни були внесені і у Тернополі та інших містах України. 


Наразі, у Вінниці комендантська година діє з 22.00 до 06.00 години. Виходячи з цього, транспортна система працює з 8.00 до 21.00 год., що дає можливість працівникам ВТК вчасно, до настання періоду обмеженого руху, дістатись на роботу та додому.
За словами експерта з транспортних питань, депутата Вінницької міської ради Віктора Перлова, прийняття рішення щодо зміни тривалості комендантської години є прерогативою голови Вінницької обласної військової адміністрації. 
«Щоб це питання вирішити потрібно або видати усім працівникам ВТК спеціальні перепустки, або ж змістити межі комендантської години, щоб ці працівники могли добратися з/додому. І тим, і іншим, займається обласна військова адміністрація» - зазначив у своєму дописі на Фейсбук сторінці Віктор Перлов.
Нагадаємо,  раніше у Вінницькій транспортній компанії вже коментували ситуацію щодо графіку руху транспорту.



Переглядів: 3907
Поширень: 1

Останні новини