У дворах вінницьких висоток відремонтували майже пів сотні ігрових майданчиків

Із середини березня у Вінниці тривали традиційні заходи по прибиранню прибудинкових територій. Під час них, окрім самого прибирання, проводиться ремонт різних елементів благоустрою. Зокрема, цього року мешканці багатьох будинків у договорах з управлінськими компаніями серед таких робіт замовили поточний ремонт та фарбування 48 дитячих і спортивних майданчиків.

Моніторинг стану таких майданчиків, які розташовані у дворах багатоповерхових житлових будинків, проводиться постійно. Але масово, як правило, їх ремонт проводиться саме навесні, перед початком сезону.

«Йдеться про поточний ремонт різних елементів майданчиків - сидінь, турніків, огородження або покрівель гірок. В цьому році мешканці у договорах з управлінськими компаніями замовили виконання ремонтних робіт 43 дитячих і 5-ти спортивних майданчиків. Наразі роботи виконані. Якщо під час експлуатації у весняно-літній період на майданчиках будуть з’являтись якісь дефекти або ушкодження - працівники управлінських компаній будуть їх оперативно усувати», - розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Він додає, що у разі, якщо жителі інших будинків, де у дворах є такі майданчики, бажають їх відремонтувати, то їм потрібно за рішенням загальних зборів співвласників внести зміни до договору з обраним управителем.

Також серед робіт, замовлених в цьому році жителями багатоповерхових будинків, які обслуговують управлінські компанії, був ремонт лавочок у дворах. Робітники полагодили майже пів сотні лавочок і 368 пофарбували.


Переглядів: 2278
Поширень: 0

Останні новини