Родини, в яких народились діти на День міста, отримали подарунки від мерії

У Вінниці продовжується гарна традиція – вітати під час сесії міської ради сім’ї, в яких народились малюки на День міста. Цього року батьки таких новонароджених зібрались у залі засідань 28 вересня. Слова вітань від Вінницького міського голови Сергія Моргунова, оплески та подарунки  приймали 13 родин, у яких народились діти у святковий для усього міста день.

Цікаво, що у День народження Вінниці наша територіальна громада поповнилась значно більшою кількістю дівчаток – їх народилось 9, тоді як хлопчиків з’явилось майже в двічі менше – 4 малюки. 

«Дуже приємно, що саме в день міста першою народилася дівчинка. В народі кажуть, якщо народжуються дівчата, то це до миру. А останнім новонародженим цієї доби став хлопчик, який з’явився на світ за 25 хвилин до опівночі. Я хочу побажати вам гарного сімейного життя, злагоди благополуччя, щоб ви пишались своїми дітьми, щоб гарно їх виховували що ваші діти були патріотами держави та нашого міста,  щоб вони жили у мирній країні і розвивали наше рідне місто», - сказав міський голова Сергій Моргунов.

Найбільшим серед новонароджених став хлопчик з вагою 4190 гр та зростом 56 см. Найтендітнішою новонародженою стала дівчинка з вагою 3120 гр та зростом 51 см, яка народилась вранці о 8:45.

Найбільше дітей у цей день народжувалось вранці – в період з 4:30 до 9:50 на світ з’явилось 6 діточок. 

Усі сім’ї, в яких народились діти на День міста, отримали коляски для своїх малюків та іграшки. А у пологовому будинку їм, в рамках урядової програми, як і іншим сім’ям, де з'явились діти з 1 вересня, подарували «пакунок малюка» .




Переглядів: 5509
Поширень: 0

Останні новини