Красиві шпалери у вітальню - ТОП10 сюжетів для вибору

Вибір шпалер для вітальні може здатися непростим завданням. Адже це кімната, де ви проводите значну частину свого часу. Саме ця кімната найкраще відображає уподобання господаріва помешкання. Вибір шпалер у вітальню, є важливою частиною ефективного оформлення всієї квартири або будинку.

Подумайте про загальне відчуття, яке хотіли б передати у цій кімнаті. Ви хочете зануритись у темну спокійну атмосферу або опинитись на сонячному пляжі чи у тропічному лісі? Ви шукаєте місце, щоб наповнити його вашими улюбленими квітами та темами, або хочете зробити його стильним, відповідно до останніх тенденцій моди?

Це може здатися серйозним випробуванням, адже найважливіша частина вибору шпалеру вітальню -  переконатися, що вони відповідають вашій індивідуальності.
«Яким би не був ваш смак, кожен знайде щось для себе, від традиційних квіткових мотивів та тромплей до сучасних геометричних та тропічних візерунків чи мотивів тварин та архітектурних дизайнів», — вважають у Арт-Обои, https://art-oboi.com.ua/ua/oboi. І ми з ними повністю погоджуємось.

Елегантне оздоблення

Елегантність проявляється у багатьох стилях: від легкої прикраси до сміливих витворів мистецтва. Обклеювання вашої вітальні шпалерами з яскравими візерунками миттєво додасть елегантності. Більше не треба думати куди подіти рулони, що залишилися, або переживати, що вам не вистачить буквально два метри і треба буде докуповувати. В Арт-Обои ви можете замовити шпалери саме за вашими розмірами.

Квіткові композиції

Щоб вибрати свій декоративний напрямок, враховуйте свій смак у меблях. Якщо ваші уподобання більше схиляються до антикварних напрямків та вишуканих меблів, зверніть увагу на традиційні квіткові композиції у пастельних тонах. Вони вдало гармонують з цим стилем меблів

Ніжні відтінки

Ніжні кольори та класичні візерунки виглядають одночасно ностальгічно та сучасно. Вони здатні наповнити змістом великі вітальні.

Смугасті тренди

Двоколірні смуги, завитки та тонкі візерунки – чудовий вибір для будь-якої вітальні. Ці тендітні на вигляд шпалери підкреслюють свою елегантність блискучими двокольоровими металіками.

Темний та спокійний

Старі правила ніколи не використовувати темні кольори шпалер більше не діють. Якщо темно-сірі, темно-сині або навіть чорні шпалери змушують вас почуватися спокійніше, сміливо використовуйте їх. Щоб оживити темний простір, виберіть світлі прикраси, віконні штори та килимки. Встановіть гарне освітлення для балансу світла та тіні.

Класичний білий

Більшість із нас звикла з дитинства до світлих віталень з білими стінами, прикрашеними картинами та іншими предметами декору. Білий колір ніколи не виходить із моди.

Принти з тваринами

Яскраві шпалери з принтами фауни зараз на піку популярності. Ведмеді і олені у поєднанні з яскравими кольорами, здатні додати родзинку у сучасний інтер'єр.

Романтичний та чуттєвий

Насичений колір додає чуттєвості та глибини в просторі. Завдяки вдало поєднаним кольоровим відтінкам навіть невелику вітальню можна перетворити у справжню зону релаксу.

Текстурний інтерес

Текстуровані шпалери додають об'єм та теплоту кімнаті, яка інакше могла б виглядати “плоскою”. Спробуйте шпалери з переплетенням кошиків, чудовий варіант для кімнати, куди потрапляє багато сонця

Листковы принти

Квіти, листя та візерунки дерев вічнозелені для будь-якого смаку. «Ми включили до нашої колекції кілька відбитків листя, бо що може бути краще, ніж выдчути себе на природі» - вважають в Арт-Обои.


Переглядів: 4142
Поширень: 1

Останні новини