Розпочато голосування за нові проекти міської програми Бюджет Громадських Ініціатив м. Вінниці

Голосування за ідеї вінничан триватиме до 15 жовтня. Голосувати можна за чотири різні проекти (два великих та два малих) в рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив». Кращі проекти, які отримають найбільшу підтримку вінничан, будуть реалізовані в 2019 році. Проголосувати можна в електронному вигляді на всеукраїнській платформі «Громадський бюджет», та в паперовому вигляді  в Прозорих офісах та 14 бібліотеках міста. Також проголосувати за проекти можна на сайті конкурсу  та на сайті  «Громадського бюджету» 

Про початок голосування за проекти в рамках програми "Бюджет Громадських Ініціатив м. Вінниці" повідомив на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

"З сьогоднішнього дня починається голосування за нові проекти нашої міської програми Бюджет Громадських Ініціатив м. Вінниці. Підтримка потрібна кожній з 42 ідей, які покликані зробити Вінницю ще кращою. Важливо, що цей конкурс відображає бачення самих вінничан щодо розвитку міста. у цьому проявляється не лише активність, а й небайдужість наших мешканців.

Впорядковане родинне озеро на Тяжилові, комфортна зона відпочинку на Волошковій, благоустрій вулиці Гоголя біля 4-ї школи, сучасні сопртмайданчики. Ці та інші цікаві ідеї з подачі самих вінничан уже реалізовані за час дії конкурсу з 2016 року.

Тож долучайтеся до вибору найактуальніших ідей – загальноміське голосування триватиме до 15 жовтня. Проекти-переможці будуть реалізовані у 2019-му році", -написав С.Моргунов.




Переглядів: 5538
Поширень: 0

Останні новини