У Вінниці триває культурний проєкт «Книжкова навігація»

Не тільки у стінах книгозбірень, бібліотекарі сьогодні популяризують українську книгу та говорять про важливість читання. В середині червня у Вінниці започаткували новий проєкт «Книжкова навігація». Місце проведення – мікрорайон П’ятничани, а мета – залучити якомога більше його мешканців – дітей та їхніх батьків – до культурного життя громади та корисного дозвілля. Наступна зустріч у межах проєкту відбудеться у п’ятницю, 1 липня.

В.о. директора закладу культури «Вінницька міська централізована бібліотечна система» Тетяна Верещак розповідає: «Наша «Книжкова навігація» - це новий проєкт, який створили для мешканців мікрорайону П’ятничани. Оскільки тут наразі немає власної бібліотеки, ми доставляємо її сюди на спеціальному бібліобусі. В програмі не лише презентація нових книжок, а й літературні читання, тематичні майстер-класи та настільні ігри на свіжому повітрі».

Тож, Тетяна Верещак переконана, що «Книжкова навігація» послугує гарним орієнтиром для тих, хто любить читати, навчатися чомусь новому та прагне спілкування. Усіх чекають 1 липня на території КЗ Вінницький ліцей №14, початок о 14 год.



Переглядів: 1885
Поширень: 0

Останні новини