Для дітей-переселенців у Вінниці стартувала акція «Літні розваги»

Побувати в ігровому центрі та поласувати смачненьким – усе це маленьким переселенцям у Вінниці пропонує акція «Літні розваги». Взяти в ній участь можуть діти віком від 6 до 12 років, які зареєстровані як ВПО й, яким Центр соціальних служб надає соціальні послуги.

Акцію «Літні розваги» Вінницький міський центр соціальних служб організував спільно з ТЦ «S)mall» і Центром розваг «Країна мрій». Так, учора, 29 червня, відпочити та поринути в атмосферу свята мали змогу 12 дітей, підопічних Міжнародного благодійного фонду «Будинок надії».

Директорка ТЦ «S)mall» Анастасія Заседнюк каже: «Ми прекрасно розуміємо, що батьки дітей-переселенців наразі не сильно платоспроможні, тому вирішили зробити приємність для малюків, і раз на тиждень безкоштовно дали їм можливість провести день у дитячому центрі разом з анітамоторами та поласувати смачненьким після ігор».

Маленька Юлія приїхала до Вінниці із Луганської області. Тут вона знайшла нову подругу із Донецька - Валерію. Дівчатка розповіли, що вже давно не були у розважальному центрі, тому дуже зраділи такій можливості. Їм усе сподобалося і вони весело провели час.

Організатори кажуть, що саме заради таких емоцій і була ініційована акція. Адже цим діткам найважче, вони опинилися у досить стресовій ситуації, коли їх вирвали зі звичного життя і вони змушені адаптовуватися до нових умов.

«Цю акцію плануємо проводити щотижня. Перша спроба була на минулому тижні, адже хотіли побачити чи сподобається таке дозвілля малечі й чи будуть вони себе комфортно почувати. На щастя все пройшло вдало, тому було прийнято рішення зробити таке маленьке свято для кожного малюка, який опинився тут за вимушених обставин , - зазначила директорка Вінницького міського центру соціальних служб Наталія Добровольська. - Дякую за проявлену ініціативу дирекції ТЦ S)mall та адміністрації Центру розваг «Країна мрій», адже приємно дивитись на щасливі очі малечі».



Переглядів: 1879
Поширень: 0

Останні новини