Сеть магазинов дверей Маркет Двери

У той час як встановлення нових внутрішніх дверей може бути відносно легким для ентузіастів по всій країні, багатьом з нас потрібно невелике керівництво, щоб установка пройшла якомога простіше і ефективніше. Ми знаємо, що купити нові двері у Вінниці - це зробити вагому інвестицію у вашу квартиру та інтер'єр, тому піклуватися про них просто необхідно. Ви не хочете встановлювати двері, які гримлять або відчиняються самі по собі, тому важливо завжди спочатку звертатися до інструкцій по установці, що додаються до ваших дверей.

Ця стаття призначена для того, щоб дати вам поради, коли справа доходить до навішування міжкімнатних дверей. Вони застосовуються до цілого ряду варіантів дверей, незалежно від того, встановлюєте ви нові двері в старий отвір або нові двері в новий отвір і так далі.

Однак, якщо ви боретеся з процесом встановлення, ми рекомендуємо найняти професіонала.

Розміри дверей

Перш ніж ви зможете встановити нові внутрішні двері, ви повинні правильно виміряти ваші поточні двері. Не пропустіть жодного важливого кроку, який може обернутися проти вас, коли ваші нові двері прибудуть і ви виявите, що вони насправді занадто великі або надто маленький. Отже, будьте готові та приготуйте свою рулетку.

Різні двері допускають різну кількість обрізків, будь ласка, зверніться до «Технічних характеристик» на сторінці продукту в Інтернеті або зателефонуйте одному з наших експертів по дверям для отримання консультації. , яке ви можете обрізати, щоб переконатися, що ви досягли гарного підгону Зверніться до магазину у Вінниці за адресою Поділля, вул. Князів Коріатовичей, 194  для отримання більш детальної інформації або на https://market-dveri.ua/uk/.

Обрізка

Зменшити розмір дверей набагато простіше, ніж багато хто думає. Якщо ви готові обрізати двері самостійно, вам знадобиться кілька інструментів, які будуть складатися з олівця, рулетки, рубанка по дереву, ручної пилки та невеликих дерев'яних клинів. Ручний рубанок виконує більшу частину важкої роботи, оскільки він просто зрізає рівні частини з кожного боку, вважаючи, що у вас є точні позначки від попереднього вимірювання.

Щоб двері були добре підігнані, вони повинні мати зазор в 2 мм з обох боків і вгорі  Зазор внизу залежить від товщини вашої підлоги Використовуйте рубанок для отримання рівної поверхні  Відшліфуйте двері вниз для гладкої обробки

Оздоблення дверей

Для ваших дверей доступні різні варіанти обробки та обробки. Ми розуміємо, що у кожного є свій особливий стиль і смак, але кілька порад, які ми рекомендуємо, коли справа доходить до обробки дверей. Перш ніж наносити будь-які покриття, переконайтеся, що ваші двері повністю висохли. Якщо ви наносите обробку на існуючі двері, краще видалити залишки шпаклівки або фарби. Для ваших дверей є кілька варіантів:

Натуральний Вощений Олія  Лак Морилка Фарба

Якщо ви збираєтеся використовувати оливи для захисту своїх дверей, ми рекомендуємо використовувати олії з твердим воском Treatex та Osmo для внутрішніх дверей та оливи Impranol та Osmo для зовнішніх дверей.

Встановлення петель на раму

Перед тим, як розпочати встановлення петель на раму, необхідно перевірити, чи підходять нові петлі до старих у рамі. Якщо їх немає, вам потрібно ретельно відзначити де будуть нові, а потім вирубати зайву деревину.  Після того, як всі положення петель відзначені, пригвинтіть кожну петлю центральним гвинтом. Якщо ви встановлюєте двері з натурального шпону, фанеру або МДФ, вам знадобляться 2 петлі, тоді як для загрунтованих дверей потрібно 3 петлі

Переглядів: 1775
Поширень: 0

Останні новини