Аграріїв Вінниччини проінструктували щодо виявлення вибухонебезпечних предметів і нагадали правила протипожежної безпеки

Рятувальники Вінницької області інформують аграріїв про необхідність сумлінно дотримуватись правил протипожежної безпеки.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України в Вінницькій області.

На Вінниччині невдовзі розпочнеться жнивна кампанія. Це напружена для хліборобів пора, проте це ще й найбільш пожежонебезпечний період. Зазвичай, основними причинами виникнення загорянь на відкритій території є сукупність погодних і людських факторів та недотримання правил пожежної безпеки.

Тож саме з метою запобігання, 4 липня фахівці ДСНС провели інструктаж для працівників ТОВ «Агро-еталон» с. Василівка Тиврівської територіальної громади та аграріїв с.Слобода-Шаргородська Шаргородської територіальної громади.

Під час профілактичної роботи, рятувальники провели ряд превентивних інструктажів із власниками сільськогосподарських угідь та працівниками сільгосппідприємства щодо дотримання правил пожежної безпеки під час збору врожаю.

Особливу увагу ДСНС-ники акцентували на первинних засобах пожежогасіння, а також нагадали як і за яких умов їх потрібно використовувати. Додатково аграріїв ще й проінструктували щодо дій на випадок виявлення вибухонебезпечних предметів.

Надзвичайники Вінниці звертаються до керівників сільськогосподарських підприємств, аби пам’ятали, що лише суворе дотримання правил пожежної безпеки – збереже врожай від пожежі.


Теги: жнива

Переглядів: 1497
Поширень: 0

Останні новини