Стали відомі дати проведення жеребкування для учасників Програми “Муніципальне житло ВМТГ”

У Вінниці завершилася реєстрація кандидатів на участь по дев’ятому об'єкту Програми “Муніципальне житло Вінницької міської територіальної громади”. Йдеться про новий багатоквартирний будинок, який зведуть на вулиці 600-річчя. Жеребкування з метою визначення учасників Програми проведуть вже наступного тижня. Воно відбудеться в кілька етапів.

Взяти участь у Програмі можуть люди з інвалідністю, багатодітні сім'ї, працівники бюджетної сфери, люди, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, учасники бойових дій АТО/ООС, молоді сім’ї та молоді одинокі громадяни до 35 років, які перебувають на квартирному обліку. Цьогоріч до переліку кандидатів вперше долучили працівників переміщених підприємств, які вирішили оселитися у нашій громаді, а також учасників бойових дій, які проходили військову службу в Афганістані.

Виконавчий комітет міської ради затвердив вартість реалізації майнових прав на нежитлові приміщення - 6 700,00 грн. за 1 кв. м. та на 1 паркомісце підземного паркінгу - 350 000,00 грн. Десятиповерхівка, яку збудують, розрахована на 128 квартир - вони розподілені за квотами для різних категорій за результатами реєстрації. Серед них: працівники закладів освіти і охорони здоров'я та інші працівники бюджетної сфери - 17 квартир; особи з інвалідністю І групи - 2 квартири; “Інші категорії учасників” - 51 квартира, зокрема: 23 квартири – для внутрішньо переміщених осіб; 28 квартир - молоді сім’ї та одинокі молоді громадяни, ветерани праці, особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї, учасники бойових дій АТО/ООС, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи, громадяни (сім’ї), які перебувають на обліку як ті, що потребують поліпшення житлових умов, учасники бойових дій, які проходили військову службу в Афганістані.

Дати жеребкування призначені на 13 та 14 липня 2022 року. Кандидатів повідомлять про час та місце реєстрації та проведення заходу.

Нагадаємо, що Програма “Муніципальне житло ВМТГ” триває у Вінниці вже протягом 13 років. За цей час вдалося звести десять багатоповерхівок. Торік у громаді розпочали будівництво нового об'єкта на вулиці А.Бортняка, який планують ввести в експлуатацію в серпні поточного року.


Переглядів: 1831
Поширень: 1

Останні новини