Вінницька дитяча музична школа №2 плекає таланти: учениця школи Каріна Громада стала лауреаткою численних конкурсів

Каріна Громада – учениця фортепіанного відділу Вінницької дитячої музичної школи №2. Дівчинці всього 10, а на її рахунку чимало дипломів та нагород.

За підсумками другого навчального семестру учениця здобула перемоги у наступних міжнародних конкурсах:

Другий Міжнародний Дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв “ТАЛАН-ТИ” (м. Київ) – Диплом Лауреата 1 премії; Міжнародний двотуровий конкурс “Свято талантів. Зоряний шлях” (м. Київ) – Диплом Лауреата I ступеня; Міжнародний двотуровий конкурс “Світ моїх мрій” (м. Хмельницький) – Диплом Лауреата I ступеня; Міжнародний багатожанровий фестиваль-конкурс мистецтв “Буду жити в Україні – 2022” (м. Харків), в підтримку Захисників України східного напрямку – Диплом Лауреата 2 ступеня.

Юна музикантка із завзятістю ставиться до навчання та виступів й тому продовжує старанно займатися задля досягнення нових музикальних вершин. У цьому їй допомагає Інна Сергеєва – викладач фортепіано першої категорії, концертмейстер вищої категорії та старший викладач. З дівчинкою займається індивідуально та зізнається, що це клопітка, багатогодинна праця, яка завжди приносить позитивний творчий результат.

“Ми багато працюємо з Каріною, тому що такої складності твори, які дівчинка грає, вони потребують більше уваги, більше часу. І вона з цим справляється. Каріна – дитина з дорослою наполегливістю, і це рідкість. І я, як викладач, підхопила цю хвилю і намагаюся її тільки направляти. Таких дітей є небагато, вони особливі. І я дуже рада, що в мене є такі вихованці”, – зізнається викладачка дівчинки Інна Сергеєва.

У музичній школі №2 Каріна Громада отримує освіту за 6-річною програмою. Оскільки проявила себе як дуже старанна учениця, то у другому класі їй виділили додаткову годину для фортепіанного ансамблю. Також дівчинка долучилась до концертного складу хору.

“До того ж Каріна здобуває освіту в гімназії №6 в “інтелект-класі”, куди відбувається шалений відбір. У школі вчиться на відмінно, має дуже високі результати і так само у музичній освіті. Дівчинка також встигає відвідувати хореографічний гурток”, – розповіла Інна Сергеєва.

Наразі Каріна мріє про мир в Україні та можливість повноцінно відвідувати школу, гуртки та займатись улюбленою справою – грою на фортепіано.

Прагнуть повернутися до повноцінних занять, знову готувати концерти та збирати зали і викладачі  Вінницької дитячої музичної школи №2. Водночас, переконані, що головні здобутки їхніх вихованців ще попереду, тож найдужче за них уболівають.



Переглядів: 2435
Поширень: 0

Останні новини