Росія вдарила ракетами по Вінниці. Є поранені і загиблі.

14 липня, під час повітряної тривоги, російські загарбники вдарили по Вінниці ракетами. Внаслідок атаки є загиблі та поранені.

«Маємо приліт у Вінниці. Є загиблі і поранені. Кількість уточнюється. 4 ракети над областю збили сили ППО», - повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов.

Голова Нацполіції України Ігор Клименко додав, що 3 російські ракети поцілили в будівлю з офісними приміщеннями. Від ударів постраждали також Будинок офіцерів та розташовані неподалік житлові будинки.

Терміново направив у Вінницю спеціалізовану слідчо-оперативну групу Головного слідчого управління Нацполіції та криміналістичну лабораторію», - йдеться у повідомленні.

За інформацією Вінницької міської ради, рух громадського транспорту за центральним мостом змінено. Рух трамваю призупинений. Тролейбуси прямують тільки по Брацлавській.

Також вінничан повідомили, що працює гаряча лінія для пошуку людей 67-01-20, 103

У Телеграм-каналі Президента України Володимира Зеленського опублікували відео з місця прильоту. На ньому видно пошкоджений Будинок офіцерів, будівлі, які розташовувалися поруч.

«В 10:45 сталося влучання на паркувальний майданчик поблизу дев’ятиповерхового Будинку побуту «Ювілейний». Попередньо - 8 осіб загинуло та 8 травмовано. Згоріло 25 автомобілів. Працюють 90 рятувальників», - повідомляють в ДСНС.

Станом на 12:15 годину, за інформацією ДСНС, відомо уже про 12 загиблих (одне немовля) і 25 поранених.


Теги: війна

Переглядів: 2527
Поширень: 2

Останні новини