У гуртожитку, де мешкають переселенці, почали ремонтні роботи за грантові кошти

Вже почалися будівельні роботи в гуртожитку на вулиці Стрілецькій, 3, де зараз проживають внутрішньо переміщені особи. Поліпшення умов проживання для людей, які тікали від рашистських обстрілів у Вінницю, стало можливим завдяки співпраці вінницької влади з проєктом “Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ”, керівнику Еріку Швайкгардту та команді GIZ в Україні.

“Поточний ремонт здійснюємо за рахунок грантових коштів від Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) в сумі 120 тисяч євро. Йдеться про ремонт 12 кімнат та санвузлів на верхньому, дев’ятому поверсі. Сюди входить заміна вікон, дверей, підлоги, внутрішнє опоряження стін та проведення мережі Інтернет. Для кожної кімнати придбаємо меблі - нові ліжка, тумбочки, шафи тощо. Крім того, будівельники відремонтують покрівлю будинку”, - сказав заступник міського голови Андрій Очеретний.

Він також додав, що зараз в гуртожитку на вулиці Стрілецькій, 3 проживають 160 вимушених переселенців.

“На період виконання робіт мешканці гуртожитку переселяться на нижчі поверхи. Там забезпечене безперебійне електро- та водопостачання”, - зазначив він.



Переглядів: 1774
Поширень: 0

Останні новини