У Вінниці співробітники «Зеленбуду» продовжують доглядати за зеленими насадженнями

Колектив МКП «Вінницязеленбуд» активно виконує роботи по догляду за зеленими насадженнями, а саме викошування газонів полів та підживлення насаджень на території Вінницької ОТГ.

Також працівник здійснюють активну боротьбу з шкідниками та хворобами зелених саджень. Адже за рахунок сприятливих погодніх умов хвороби поширюються досить швидко.

Паралельно зазначеним роботам, працівники підприємства обрізають гілля з дерев, формують крони, готують цибулини квітів до висадки восени.

Також переглядають технологічні карти внесення добрив, аде вже настала друга половина вегетаційного періоду, застосовують фосватно-калійні добрива.

«Наразі найбільшу увагу акцентуємо на підготовці дерев до зими. Щоб дерева чи обмерзлі гілки не впали під час завірюхи чи сильних вітрів, їх додатково обстежують. Потрібно детально дослідити кожне дерево, яке знаходиться в місці великого скупчення людей, таких як: зупинки, пішохідні переходи, парки та магазини», - розповідає в.о. директора МКП «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш.



Переглядів: 1745
Поширень: 0

Останні новини