У Вінниці вже створили понад 500 робочих місць на релокованих підприємствах

Процес релокації підприємств з зони активних бойових дій до Вінниці триває. Наразі маємо понад 105 переселених суб'єктів господарської діяльності. На їх базі вже створені понад 500 нових робочих місць, де задіяні вінничани та вимушені переселенці. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Він також розповів, що одне із переселених підприємств за півтора місяці у нашому місті “з нуля відновило свою роботу”. Йдеться про бізнес з Мелітополя. Велика дистриб'юторська фірма має в асортименті побутову техніку та інструменти для будівництва та ремонтів - викрутки, плоскогубці, пилки, молотки, зубила тощо

“За цей час переселений бізнес адаптувався до нових умов, люди облаштувалися в новому приміщенні, мають вже абсолютно робочу атмосферу та розвивають свою професійну діяльність. На жаль, нічого з Мелітополя підприємцям вивезти не вдалося. Обсяги складських приміщень там були значно більші, відповідно і наповнення теж, - розповідає Андрій Очеретний. - Люди виїжджали на свій страх і ризик: хто через зелені коридори, хто через околиці - це десятки рашистських блокпостів та надважких перевірок. Сюди змогли приїхати 12 родин з Мелітополя, які вже працюють на рідному підприємстві”.

Нині тут працюють понад 40 людей, серед яких є і вінничани - збирають, пакують та адресно відправляють замовникам зазначені товари.

“Крім того, релокований бізнес вже налагодив роботу з основними зарубіжними постачальниками та почав співпрацювати з вінницьким підприємством “Плазматек”. Будемо сподіватися, що і ця співпраця стане ще однією частинкою у великому механізмі, який працює на нашу Перемогу!”, - додав він.



Переглядів: 1776
Поширень: 10

Останні новини