«Подільська громада» надасть фінансову підтримку підприємствам, постраждалим внаслідок ракетного удару у Вінниці

14 липня Вінниця зазнала ракетного удару від російських окупантів. Цей жахливий терористичний акт забрав життя вже 28 українців та українок, близько 200 людей отримали поранення, госпіталізували – понад 80.

Внаслідок вибухової хвилі постраждали близько 80 багатоквартирних та приватних житлових будинків, згоріло 40 автомобілів, зруйновано будівлі соціальної та культурної інфраструктури. Значних пошкоджень зазнав і Будинок побуту «Ювілейний», у якому працювало понад 50 підприємств. В одну мить вони залишилися без обладнання, технічного забезпечення, фактично втратили можливість продовжувати власний бізнес.

Відтак Фонд громади «Подільська громада», завдяки сприянню Фонду Ч.С. МОТТА та Громадської організації «ІСАР Єднання», готовий фінансово підтримати вінницькі підприємства, постраждалі внаслідок ракетних ударів, шляхом надання грантів на закупівлю обладнання. У рамках проєкту «Працюємо далі» 7 підприємців/иць матимуть можливість отримати по 60 тис. грн.

Подавати заявки на участь у проєкті можуть зареєстровані підприємства, які постраждали від ракетних ударів 14 липня поточного року. Кошти виділятимуться на придбання чи відновлення обладнання (мова не йде про ремонтні роботи, оренду приміщення чи його облаштування). Прийом заявок триватиме до 20 серпня включно. Завершиться проєкт до кінця жовтня 2022 року.

Щоб подати заявку на участь у проєкті, потрібно аргументовано і детально заповнити аплікаційну форму: https://forms.gle/Eepg8tzYvUdvQHA56. Саме від того, наскільки обґрунтованим буде використання коштів, мотивація і бажання відновити власну справу, залежатиме грантова підтримка. Крім того, всі учасники/ці, котрі отримають фінансову підтримку, матимуть зобов’язання перерахувати восени 2023 року на рахунок Фонду 5 тисяч гривень як благодійну пожертву. Ці кошти будуть витрачені на стипендіальну програму для молоді, що має бажання відкрити власну справу.

Проєкт «Працюємо далі» реалізується в межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» у рамках Угоди між Фондом Ч.С. МОТТА та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».



Переглядів: 1778
Поширень: 0

Останні новини